~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców
Cała prawda. Jaki bóg!
~~Beata Kobylnicka napisał(a): Szczere kondolencje, chociaż na nic Wam one.. Przykro Mi.. Po prostu brak słów które mogłyby to opisać.. Płaczę razem z Wami.. Kibicowałam Jalce! Niech spoczywa w pokoju. Biedactwo już nie cierpi.. Śpi spokojnie wśród Aniołków...
~~Ametystowa Jasnota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców
Cała prawda. Jaki bóg!
~~Ametystowa Jasnota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
Cała prawda. Jaki bóg!
Co ty gadasz za głupoty myślisz że Pan Bóg to złota rybka??nikt nie wierzy a cuda chcą?? każdy niesie swój krzyż każda sytuacja ma nas czegoś nauczyć niema przypadku współczuję rodzinie ale winnego w Bogu sobie szukać to już lekka przesada