Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Julka Faltyn odeszła
~~Różowy Sumak niezalogowany
10 października 2022r. o 14:19
~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 października 2022r. o 14:21
Szybsi niż biegunka. Mogliście pozwolić rodzinie ogłosić stratę, ale czego się po was spodziewać.
~~Różowy Sumak niezalogowany
10 października 2022r. o 14:21
~~Różowy Sumak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców
~~Platynowy Sadziec niezalogowany
10 października 2022r. o 14:26
Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców [/c

Jest teraz w lepszym świecie niż ten więc nie oskarżaj o to Boga on chciał aby nie cierpiała więc ją zabrał do siebie.
~~ niezalogowany
10 października 2022r. o 14:43
~~Platynowy Sadziec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców [/c

Jest teraz w lepszym świecie niż ten więc nie oskarżaj o to Boga on chciał aby nie cierpiała więc ją zabrał do siebie.

Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

Jest l

XDDDDDDDD litości
~~Trawiasta Imperata niezalogowany
10 października 2022r. o 15:01
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.

O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców

Nie chciał Bóg żeby cierpiała i zabrał ją w lepszy świat....
~~Trawiasta Imperata niezalogowany
10 października 2022r. o 15:05
~~ napisał(a): Szybsi niż biegunka. Mogliście pozwolić rodzinie ogłosić stratę, ale czego się po was spodziewać.

To po co piszesz nic związanego z tą straszna tragedia ,piękny i ciepłe gęsty ludzi składających kondolencje bo wszyscy walczyliśmy ale sądzą po twoim wpisie że ty chyba nie i zamilcz ...
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
10 października 2022r. o 16:01
Serce pęka, małe niewinne dziecko...nie wyobrażam sobie co czują rodzice.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza