Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda gościem Bolec.Info
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
12 października 2022r. o 13:55
~~Ołowiany Rokitnik napisał(a): Pogoda paliwo przekroczyło 8 zł. Po ile jutro będzie chleb ? I czy wogole cokolwiek będzie ?

I to z ropy od Putina
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
12 października 2022r. o 14:00
~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.

Już ci wyprana pacynko pisałem byś podał link do tego twojego czytania? i pytałem czy za kopiowanie też płacą?. Wypraniec i dzia.d bez honoru.
~~Kruczoczarny Tytoń niezalogowany
12 października 2022r. o 14:01
PO i PiS wybory .
Podobna historia miala miejsce
na wyspach na oceanie spokojnym .
Dwa plemiona , Kaczu -Kaczu
i Tusku - Tusku brało udział w wyborach , głosowali kamieniami
a zwyciężca otrzymywał dzidę .
~~liczyrzepa niezalogowany
12 października 2022r. o 14:12
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.

Już ci wyprana pacynko pisałem byś podał link do tego twojego czytania? i pytałem czy za kopiowanie też płacą?. Wypraniec i dzia.d bez honoru.

Ty też tu pieprzy.sz 3 po 3 bez podawania źródeł. TVN to nie źródło!
~~qwer niezalogowany
12 października 2022r. o 14:16
~~liczyrzepa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.

Ja wiem TVP info to jest wiarygodne źródło ,to tak jak by w Lipcu przy 30 stopniowych upałach padał śnieg i były zaspy .
12 października 2022r. o 14:40
~~liczyrzepa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.

O kolejny wypraniec, który nie potrafi zrozumieć tego co czyta, o co ja pytałem Gołębi Wiąz?, na pewno nie TVN.
~~Inny posół niezalogowany
12 października 2022r. o 17:19
~~Szarobiała Krwawnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie do pana posła napisał(a): Co pan może zaproponować mieszkańcom Bolesławca nie należącym do PiS ? Tych należących jest tu kilku.
Czy może pan publicznie przeciwstawić się bezmyślnemu socjalistycznemu rozdawnictwu ?
Czy może pan zaprotestować przeciw przekupywaniu elektoratu ?
Czy zechce pan odpowiedzieć na te pytania ?.
To pisze ja . Odważny suweren.

Suweren powinien rozumieć, to nie przekupywanie, tylko troska i pomoc słabszym, zaniedbanym w przeszłości (np. niepełnosprawnym ).

Zasiłek pielęgnacyjny 215 zeta. Nic tylko być niepełnosprawnym.
~~Horus niezalogowany
12 października 2022r. o 18:25
Nigdy po takich spotkaniach nie będziecie wiarygodni dla ludzi z forum. Na każdym takim i podobnym spotkaniu powinien być ktoś niezależny który by zadał takie pytania których wy nidzy takiemu jak Pogoda nie zadacie.
to nie było nic innego jak ''szopka'' lub ''ustawka'' niczym przygotowanie kartek z pytaniami dla uczestników spotkań z karakanem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza