~~Ołowiany Rokitnik napisał(a): Pogoda paliwo przekroczyło 8 zł. Po ile jutro będzie chleb ? I czy wogole cokolwiek będzie ?
~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.
Już ci wyprana pacynko pisałem byś podał link do tego twojego czytania? i pytałem czy za kopiowanie też płacą?. Wypraniec i dzia.d bez honoru.
~~liczyrzepa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.
Już ci wyprana pacynko pisałem byś podał link do tego twojego czytania? i pytałem czy za kopiowanie też płacą?. Wypraniec i dzia.d bez honoru.
Ty też tu pieprzy.sz 3 po 3 bez podawania źródeł. TVN to nie źródło!
Ja wiem TVP info to jest wiarygodne źródło ,to tak jak by w Lipcu przy 30 stopniowych upałach padał śnieg i były zaspy .
~~liczyrzepa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a): Kiedyś czytałem sondaż, czy w razie wojny broniłbyś swojego kraju czy wyjechał? Najwięcej deklarujących wyjzad z kraju było wśród wyborców PO. Tak jak teraz jest ich najwięcej do darcia ryja napompowanego TVNem.
Ty też tu pieprzy.sz 3 po 3 bez podawania źródeł. TVN to nie źródło!
O kolejny wypraniec, który nie potrafi zrozumieć tego co czyta, o co ja pytałem Gołębi Wiąz?, na pewno nie TVN.
~~Szarobiała Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie do pana posła napisał(a): Co pan może zaproponować mieszkańcom Bolesławca nie należącym do PiS ? Tych należących jest tu kilku.
Czy może pan publicznie przeciwstawić się bezmyślnemu socjalistycznemu rozdawnictwu ?
Czy może pan zaprotestować przeciw przekupywaniu elektoratu ?
Czy zechce pan odpowiedzieć na te pytania ?.
To pisze ja . Odważny suweren.
Suweren powinien rozumieć, to nie przekupywanie, tylko troska i pomoc słabszym, zaniedbanym w przeszłości (np. niepełnosprawnym ).