Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda gościem Bolec.Info
~~panie pośle niezalogowany
11 października 2022r. o 12:08
Proszę odpowiedzieć na pytanie :
Gdzie mam podjechać po węgiel o którym mówiła Pani Moskwa?
https://twitter.com/moskwa_anna/status/1536701130025181184
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ela niezalogowany
11 października 2022r. o 12:25
Gdzie mam kupić ekogroszek tylko nie za cenę 3500 zł za tonę ?
~~Bladozielona Rezeda niezalogowany
11 października 2022r. o 12:27
~~Szarobiała Krwawnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladozielona Rezeda napisał(a): Jak się czuje jako pis.or i jakie ma samopoczucie,gdy słyszy ***** ***

Czy w inny sposób -uczciwy nie możesz dorwać się do kasy, tylko nienawiścią ???

Zapytaj o to"bohaterów"PiSu,a ode mnie z daleka(delikatnie)
~~Szkarłatnoczerwona Dynia niezalogowany
11 października 2022r. o 12:30
~~Ela napisał(a): Gdzie mam kupić ekogroszek tylko nie za cenę 3500 zł za tonę ?

W Czechach
~~Masakra się dzieje niezalogowany
11 października 2022r. o 12:33
pisowce zdrajcy Polski kiedy zamkniecie baseny na zimę, zgasicie światło, wyłączycie ogrzewanie, wodę odetniecie gaz, zrobicie paliwo po 20 zł i wprowadzicie akcyzę na świeczki ????
~~Zgniły Pomidor niezalogowany
11 października 2022r. o 12:42
Gdzie jest węgiel za normalną cenę nie za 3600 bo tona nie starczy na całą zimę i nasze dzieci będą mieć zimno
~~XYZ niezalogowany
11 października 2022r. o 13:31
Panie pośle, dlaczego chcecie całkowicie wybić branżę OZE w Polsce? Co wam przeszkadzają wiatraki, fotowoltaika, pompy ciepła?
Przecież ta jednorazowa dopłata 1500 złotych dla użytkowników pomp to jest jakaś kpina i śmiech na sali.
~~Mim niezalogowany
11 października 2022r. o 13:50
Czy beda regulacje prawne zobowiązujące gminy do wyznzczaniw terenów pod OZE? Na tem moment w całej gmnie nie ma takich terenów. A wszystkie inwestycje są blokowane bo u nas ma nie być.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza