~~liczyrzepa niezalogowany 27 października 2022r. o 13:27
Warto sprawdzić tych co byli za i okaże się że tak naprawdę ich szefem "wszystkich szefów" jest prezydent. Mają pracę, przywileje, rady nadzorcze itp... To jak mają głosować nawet jeśli chcieliby być na nie? Boją się.
~~Nauczyciel niezalogowany 27 października 2022r. o 13:27
A jak tłumaczą? Nie ma na świadczenia dla nauczycieli?
A jak to było w czasie strajku nauczycieli? Wszystkim strajkującym wypłacimy pobory?
To teraz nauczyciele jednak źli? Bo strajk się nie udał? Pytam.
~~Horus niezalogowany 27 października 2022r. o 13:34
jakiś czas temu zapytałem jednego ze swoich znajomych o to czy jest jakaś możliwość utworzenia jakiejś grupy osób na działającej na zasadzie kontroli społecznej...
wcześniej dużo gawędził o polityce lokalnej , o tym jak to on widzi różne przekręty ale kiedy wprost zapytałem o to czy wszedł by w taką grupę nagle zamilkł i uciekł od konkretnej odpowiedzi...;D
i to pokazało mi że jest zwykłym populistą ...;D
~~Jasnofioletowa Krzewuszka niezalogowany 27 października 2022r. o 14:26
dojenie mieszkańców az zaryją gębą o beton z przepracowania... bo kur..wa ile mamy jeszcze robić tylko na oplaty i jedzenie ???????????????? do cholery ktoś ich pogoni wreszcie??????????????
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.