~~xyc napisał(a): a nawet jakaś komisja i wydała nakaz sprzątnięcia tych opon ,tylko że jest mały problem usunięcie tych o
~~Złocista Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyc napisał(a): a nawet jakaś komisja i wydała nakaz sprzątnięcia tych opon ,tylko że jest mały problem usunięcie tych o
To w końcu jak jest, piszą bzdury czy jest to składowisko, bo z treści wynika że jest, a piszesz że piszą bzdury?
~~xyv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocista Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyc napisał(a): a nawet jakaś komisja i wydała nakaz sprzątnięcia tych opon ,tylko że jest mały problem usunięcie tych o
To w końcu jak jest, piszą bzdury czy jest to składowisko, bo z treści wynika że jest, a piszesz że piszą bzdury?
Czytaj ze zrozumieniem ja napisałem,że na tym składowisku była komisja z Gminy i wystawiła nakaz usunięcia tych opon ,właściciel niestety zmarł i zostawił rodzinę w kłopocie bo usunięcie tych opon to duży koszt na który rodziny nie stać .
~~xyv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocista Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyc napisał(a): a nawet jakaś komisja i wydała nakaz sprzątnięcia tych opon ,tylko że jest mały problem usunięcie tych o
Czytaj ze zrozumieniem ja napisałem,że na tym składowisku była komisja z Gminy i wystawiła nakaz usunięcia tych opon ,właściciel niestety zmarł i zostawił rodzinę w kłopocie bo usunięcie tych opon to duży koszt na który rodziny nie stać .
Kojaż fakty ze zrozumieniem, nikt tu nie rozstrząsa czy kogoś stać było na zwiezienie z niemiec tych opon i czy go stać na utylizacje, a tym bardziej czy właściciel żyje czy umarł, tu chodzi o fakt składowania niebezpiecznych odpadów.PS. właściciel nie żyje, to fakt, ale właścicielka też to zwoziła osobiście, tylko koniunktura na rynku się zmieniła.