~~rysiek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Miskant napisał(a): Jeżeli to własnościowe mieszkanie, to właściciel chyba sam miał obowiązek złożenia deklaracji.
Był spis powszechny gdzie też pytali o sposób ogrzewania lokalu więc Po co te spisy i liczne składane wnioski ?
~~Janusz Białkowski napisał(a): Moja siostra popełniła błąd w deklaracji podała drzewo którą zmarła MOPS kazał mi zrobić korektę że pale wenglem i drzewem i dostałem odmownie 3000 zł co mam teraz zrobić
~~Lilioworóżowy Bambus napisał(a): Właściele indywidualnych źródeł ogrzewania mają obowiązek sami składać deklaracje do CEEB. Zarządca składa Wedy gdy nieruchomość ma wspólne źródło ciepła np. ogrzewanie miejskie.
~~Lilioworóżowy Bambus napisał(a): Właściele indywidualnych źródeł ogrzewania mają obowiązek sami składać deklaracje do CEEB. Zarządca składa Wedy gdy nieruchomość ma wspólne źródło ciepła np. ogrzewanie miejskie.Jeżeli masz własne źródło ogrzewania w mieszkaniu, które nie jest twoją własnością, to zgłasza zarządca.
~~Lilioworóżowy Bambus napisał(a): Właściele indywidualnych źródeł ogrzewania mają obowiązek sami składać deklaracje do CEEB. Zarządca składa Wedy gdy nieruchomość ma wspólne źródło ciepła np. ogrzewanie miejskie.
~~Szmaragdowy Ambrowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Bambus napisał(a): Właściele indywidualnych źródeł ogrzewania mają obowiązek sami składać deklaracje do CEEB. Zarządca składa Wedy gdy nieruchomość ma wspólne źródło ciepła np. ogrzewanie miejskie.
Za najemców mieszkań komunalnych zgłasza zarządca.