~~Modra Mięta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Bieluń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnozielona Surfinia napisał(a): Piotr Roman na wakacjach ?
Może po prostu był w solarium ?
Może jest na diecie ?
Przecież on z innej krainy pochodzi i interesy Bolesławca też ma gdzieś..
~~Jakotako napisał(a): Spokojnie , jaki Rząd takie obchody ale już miękną i dają z siebie wszystko jak nasza reprezentacja , wiedzą że bez kasy z UE dalej będą biedę klepać . Nie są się długo ludzi karmić apelem smoleńskim .
~~ napisał(a): Bardzo niepokojące w święcie niepodległości jest to, że Polacy niosą biało czerwone Flagi !
TVN pokazywał swój antymarsz i tam było pełno czerwonych, czarnoczerwonych i tęczowych flag i tylko kilka flag biało czerwonych w takie święto narodowe. Bardzo adekwatnie do stanu ducha tych ludzi.
~~Zigi napisał(a): Fajne święto i będę go obchodził jak pozbędziemy się zdrajcow (ktorzy niszczą ten piękny kraj) tych pisaków spod znaku sierpa i młota .Ja jako stary solidarnościowiec nie mogę patrzeć na te komunistyczne gęby zdrajcow typu:kaczoreks,macirewicz piotrowiczx itd.ktorzy sprzedali nasz kraj dla garści srebrników
~~Grafitowa Facelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Acidantera napisał(a): LIST DO NARODU POLSKIEGO OD ŁUKASZENKI
https://www.bibula.com/?p=137021
Ja tam łukaszenke lubię. Poza tym dzięki jego wspaniałomyślnej ofercie pozwolenia Polakom ubiegania się w tym przepięknym kraju o azyl znalazłam moje korzenie i zrozumiałam dlaczego bydło z Tomaszowa i szczytnicy tak bardzo tępili mnie i mojego ojca. Dzięki Łukaszenko teraz rozumiem gdzie jest wróg
To na Białoruś wyprowadź się.
Nie wolę was na miejscu niszczyć tak jak wy mnie
~~Mlecznoróżowa Pelargonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): a przepraszam a od kiedy Polska jest niepodległa ? bo coś mi się wydaje że skoro przychodzi garstka ludzi na ten pseudo pochód to ci którzy nie przyszli to ci co wiedzą że tj groteska ?Groteską jest to że ktoś wydał Cię na świat.Nie pasuje Ci Ojczyzna ,to VON!