~~Ceglastoróżowy Wilec napisał(a): Dziewczę jak widać przesiąknięte lewacką ideologią - jak mi się nie podoba, to nie słucham. A najlepiej zakazać wypowiedzi, które się im nie podobają. Na przykład skasować kanał na jutiubie, okrzyczeć, że to mowa nienawiści i wprowadzić cancel culture. Taka to lewacka demokracja - już mieliśmy to za komuny i teraz szybko wraca.
~~Ceglastoróżowy Wilec napisał(a): Dziewczę jak widać przesiąknięte lewacką ideologią - jak mi się nie podoba, to nie słucham. A najlepiej zakazać wypowiedzi, które się im nie podobają. Na przykład skasować kanał na jutiubie, okrzyczeć, że to mowa nienawiści i wprowadzić cancel culture. Taka to lewacka demokracja - już mieliśmy to za komuny i teraz szybko wraca.
~~oprych napisał(a):Ty onuca naucz się polskiego języka.Ktoś napisał: ~~Biała Hutujnia napisał(a): Nie chciał to wyszła. I co z tego? Na tym polega demokracja. Jakby została może by się czegoś dowiedziała.... Mi ukr nie przeszkadza. Nawet pomagam ale szanuje ludzi co mają inne zdanie.
Ale nie można mieć innego zdania niż oficjalna propaganda. To nie dobra jest