~~ja napisał(a): Dziwne duża większość gmin nie ma z węglem problemu. Ale bolesławiec oczywiście ma. Cieawe dlaczego????? Czyżby ktoś tu specjalnie mamił ludzi????? czyżby specjalnie żeby oczrnić rząd???? no nie wiem. Taka prawda , Tm gdzie w gminie są anty Rządowcy to węgla nie ma dla ludzi bo rząd pis musi być Złyyy. Oglaajcie dalej TVN , i słuchajcie Tuska.
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy ostrokrzew 2 godz. 3 min. temu
Proponuję zapytać o to gdzie jest węgiel Złotkowskiego bo on już dawno kupił węgiel a na dodatek jak zapewniał tańszy niż to rząd określił.
~~Malinowy ostrokrzew 7 min. temu
Pamiętam jak to jego brat chwalił się tym że widzi wszędzie te składy pełne węgla a Lucka nie uprzedził żeby drogiego węgla nie kupował bo będzie tani. A tu ani taniego ani wcale. Mieszkańcy grodu zamarzną ale czy to pogodę obchodzi ?
Malinowy , zostawię to bez komentarza .
~~Bordowa Frezja napisał(a): No i jak zawsze nikt nic nie wie, bo nie może zrozumieć i pojąć bo węgiel czy to ten z kopalni czy z importu trzeba Panowie rozsiać na miał, groszek i gruby podzielić na gatunki, jak nie ma komu tego zrobić to mimo że węgla w brud to go nie będzie !!!! bo każdy czeka, że mu pod nos przywiozą posortowany Panowie to nie trzeba rządzić tylko porządnie pracować.
-" Robota to głupota rządzenie i picie to jest dopiero życie."-
~~Miodowa Kufea napisał(a):Ktoś napisał: ~~ja napisał(a): Dziwne duża większość gmin nie ma z węglem problemu. Ale bolesławiec oczywiście ma. Cieawe dlaczego????? Czyżby ktoś tu specjalnie mamił ludzi????? czyżby specjalnie żeby oczrnić rząd???? no nie wiem. Taka prawda , Tm gdzie w gminie są anty Rządowcy to węgla nie ma dla ludzi bo rząd pis musi być Złyyy. Oglaajcie dalej TVN , i słuchajcie Tuska.
Jestes poje b a ny jak Twój wódz Kaczynski
~~Wesoły Romek napisał(a): Na prawie 40 tysięczne miasto aż PISie sqrwysyny przesłali ciężarówkę z 27 ton węgla :)chyba ta pokazowa ciężarówka co ją w TVPIS pokazują nawaliła w Bolcu i musieli węgiel wysypać :)