Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie się podział węgiel zamówiony przez Bolesławiec?
~~Malinowy ostrokrzew niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 12:29
Proponuję zapytać o to gdzie jest węgiel Złotkowskiego bo on już dawno kupił węgiel a na dodatek jak zapewniał tańszy niż to rząd określił.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malinowy Nochal niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 12:35
~~Bordowa Frezja napisał(a): No i jak zawsze nikt nic nie wie, bo nie może zrozumieć i pojąć bo węgiel czy to ten z kopalni czy z importu trzeba Panowie rozsiać na miał, groszek i gruby podzielić na gatunki, jak nie ma komu tego zrobić to mimo że węgla w brud to go nie będzie !!!! bo każdy czeka, że mu pod nos przywiozą posortowany Panowie to nie trzeba rządzić tylko porządnie pracować.
-" Robota to głupota rządzenie i picie to jest dopiero życie."-

Chcesz powiedzieć łachu ze mam go sobie jeszcze posortować , to za xuj ja płacę 2 tysi/tonę ?
~~pinochet niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 12:37
Poseł poważnego kraju szuka zagubionej ciężarówki z węglem która to miała uratować mieszkańców 40-tysięcznedo miasta.....Skoro już tak ,to niech się zajmie oblodzonym na prawie całej szerokości chodnikiem na ulicy Asnyka
~~Szaropopielaty Koleus niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 13:17
Byście mieli Donka uzależnionego od Putina to byście właśnie spalali ostatnie meble w domu...
~~Ciemnoczekoladowy Miłek niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 13:28
Kupiłem węgiel australijski, nie chce się palić, popiołu tyle, wrzucisz węgla tyle masz popiołu, ale cena dobra 3250, od tego zapłaciłem 23procent watu i jak nierząd robi wała, mnie i innych, jaki rząd taki węgiel, nic ująć nic dodać, hwalmy naszego pana
~~MM niezalogowany
15 grudnia 2022r. o 13:36
SPOKOJNIE SZYMON PRZYSZŁY STAROSTA Z JEGO VICE MACIEJEM M. ZAŁATWIĄ WAM WUNGIEL DZIEŃ PRZED CISZĄ WYBORCZĄ
14240
M21W2
15 grudnia 2022r. o 14:03
~~Malinowy ostrokrzew napisał(a): Proponuję zapytać o to gdzie jest węgiel Złotkowskiego bo on już dawno kupił węgiel a na dodatek jak zapewniał tańszy niż to rząd określił.

Kłamiesz jak bura suka , pisałem że nie wierzę w tani węgiel , nie czekając we wrześniu kupiłem 2 tony po 3,4 tyś tona .
Opisałem to wszystko kilka dni temu Posłowi Pogodzie , zadałem pytanie co z tanim węglem , obiecał interwencję i zbadanie sprawy , z tego co czytam dotrzymał słowa .

670
ramaj
15 grudnia 2022r. o 14:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malinowy ostrokrzew napisał(a): Proponuję zapytać o to gdzie jest węgiel Złotkowskiego bo on już dawno kupił węgiel a na dodatek jak zapewniał tańszy niż to rząd określił.

Kłamiesz jak bura suka , pisałem że nie wierzę w tani węgiel , nie czekając we wrześniu kupiłem 2 tony po 3,4 tyś tona .
Opisałem to wszystko kilka dni temu Posłowi Pogodzie , zadałem pytanie co z tanim węglem , obiecał interwencję i zbadanie sprawy , z tego co czytam dotrzymał słowa .

I co, tym jego słowem napalisz ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza