Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie się podział węgiel zamówiony przez Bolesławiec?
22258
#Horus nieaktywny
16 grudnia 2022r. o 6:35
ojojoj...
co na to naczelny ''opozycjonista''? ;D
może jakieś info gdzie jest ten ''wungiel''?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szymon niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 6:45
~~zorientowany napisał(a): Panie Pośle niech Pan zejdzie na ziemię. W Gminie Bolesławiec ludzie, którzy złożyli wnioski o dopłaty kilka miesięcy temu do dziś nie dostali kasy na węgiel. Czyli NIE MAJĄ ZA CO I NIE MAJĄ GDZIE KUPIĆ OPAŁU. Jest Pan osobiście odpowiedzialny za ten bałagan. Ludzie palą czym się da bo nie chcą w domu zamarznąć. Niech się Pan przejedzie wieczorem przez Dobrą, Kruszyn, Bożejowice i powdycha ten SMOGOWY ARMAGEDON. Kłamiecie cały czas w mediach a ludzi szlag trafia. Szkoda mi Pana bo w hierarchii partyjnej PIS-u kompletnie się Pan nie liczy. Świadczą o tym rozmowy prezydenta i wójtów NIE Z PANEM tylko z kolegami usytuowanymi bliżej koryta. Gdyby Pan coś mógł to nie dopuścił by Pan do sytuacji kiedy ludzie którzy złożyli wnioski o dopłaty do dziś nie dostali pieniędzy bo nawet jeżeli teraz włączyli farelki to wkrótce bez kasy z dopłat odetną im prąd i zamarzną. Tego NIKT NIGDY WAM NIE WYBACZY.
Rada: Niech się Pan przejedzie do GOPSÓW w powiecie i zapyta czy są realizowane wypłaty z dopłat na węgiel. Tyle z Pana pożytku.

Buda, widziały gały na kogo głosowały. Mi jest ciepło .
~~zorientowany niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 6:47
Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 7:08
~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.

Lucjan z Ocic odpowiedział by na to ; wina Tuska .
22258
#Horus nieaktywny
16 grudnia 2022r. o 7:13
~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.

redakcja nie ma czasu na takie ''bzdety'' ;D
chociaż przyznaję że w końcu pojawił się ten temat w którym teraz piszemy a temat jest jak najbardziej na czasie i daje do myślenia kto tu w co gra i czy to nie jest kolejny pokaz tego że ''po pierwsze mieszkańcy'' to była i jest kosmiczna bzdura ...
~~Jaskrawoniebieski Niecierpek niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 7:48
Samorządowcy, poseł, minister aktywów i jakiś kwalifikowany dostawca węgla ( co to qrwa jest ) .
Dzwonią do siebie i jeden drugiego zapewnia że będzie DOBRZE.
To jest jawne robienie bolesławian w h√j@ .
Zobaczymy przy wyborach.
~~Pinochet niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 7:55
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.

Lucjan z Ocic odpowiedział by na to ; wina Tuska .

Ja bym napisal,że również.Cala banda czworga przyczyniła się do niszczenia polskiego przemysłu ,w tym zamykania kopalń.Oraz napędzała plandemie,która jest główną przyczyną wysokiej inflacji.
~~bazyliszek niezalogowany
16 grudnia 2022r. o 8:02
rzydowski rząd rozdaje pieniądze i daje umeblowane mieszkania wrogom narodu polskiego ukrolom , a polacy marzną i głodują polskie dzieci nie mają co jesć i świąt dla nich nie będzie , ale pieniążki dla us army i krainy u są i będą , gdyby ten rząd był polki i patriotyczny to byś polaku rodaku żył w bogactwie , nie wiem na co jeszcze polacy czekaci skoro po nowym roku nie będziecie mieli co jeść i gdzie mieszkać nowa ustawa premiera wygoni was bez powrotnie z mieszkań , tzw ustawa o obronie ludności ładna nazwa do bandyckiej ustawy ,polaków wygonią i zasiedlą ukroli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!