~~zorientowany napisał(a): Panie Pośle niech Pan zejdzie na ziemię. W Gminie Bolesławiec ludzie, którzy złożyli wnioski o dopłaty kilka miesięcy temu do dziś nie dostali kasy na węgiel. Czyli NIE MAJĄ ZA CO I NIE MAJĄ GDZIE KUPIĆ OPAŁU. Jest Pan osobiście odpowiedzialny za ten bałagan. Ludzie palą czym się da bo nie chcą w domu zamarznąć. Niech się Pan przejedzie wieczorem przez Dobrą, Kruszyn, Bożejowice i powdycha ten SMOGOWY ARMAGEDON. Kłamiecie cały czas w mediach a ludzi szlag trafia. Szkoda mi Pana bo w hierarchii partyjnej PIS-u kompletnie się Pan nie liczy. Świadczą o tym rozmowy prezydenta i wójtów NIE Z PANEM tylko z kolegami usytuowanymi bliżej koryta. Gdyby Pan coś mógł to nie dopuścił by Pan do sytuacji kiedy ludzie którzy złożyli wnioski o dopłaty do dziś nie dostali pieniędzy bo nawet jeżeli teraz włączyli farelki to wkrótce bez kasy z dopłat odetną im prąd i zamarzną. Tego NIKT NIGDY WAM NIE WYBACZY.
Rada: Niech się Pan przejedzie do GOPSÓW w powiecie i zapyta czy są realizowane wypłaty z dopłat na węgiel. Tyle z Pana pożytku.
~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.
~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.
~~Rudobrunatnyrudawa Celozja napisał(a):Ktoś napisał: ~~zorientowany napisał(a): Bardzo wzruszyła mnie opowieść jednego z nauczycieli z terenu powiatu bolesławieckiego o dzieciach, które nie chcą wracać do domu ze szkoły bo tam jest zimno i nie ma co jeść. I wcale nie chodzi o rodziny patologiczne. Polecam ten temat redakcji.
Lucjan z Ocic odpowiedział by na to ; wina Tuska .