~~Paweł korniszon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Ostrokrzew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~RYS napisał(a): I tu jest problem. Jeżeli Katolicy chcą robić swoją szopkę, nie mam nic przeciwko. Tylko za własną kasę. Scena, orkiestra i słynna grochówka robiona przez wojsko to są pieniądze wszystkich. Dlatego nie zgadzam się z tym. Albo, jeżeli za miesiąc zgłoszą się Żydzi lub jakakolwiek inna wiara to też romusie dopłacają. A wiadomo, że katolicyzm to najbardziej nietolerancyjna religia. Niestety.
A marsze Lamparcicy Policja za czyje pieniądze ochraniała? To ci nie przeszkadzało?
Grochówkę i scenę też jej miasto zasponsorowało ?
Na scenę to jej nie wpuścili bo za często wykonywała reżyserowane upadki. Ale co do miasta to zasponsorowało telebim i relację z pogrzebu wielkiego bohatera z Gdańska.
~~Ciemnoniebieski Ostrokrzew napisał(a):
Na scenę to jej nie wpuścili bo za często wykonywała reżyserowane upadki. Ale co do miasta to zasponsorowało telebim i relację z pogrzebu wielkiego bohatera z Gdańska.
~~Paweł korniszon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Ostrokrzew napisał(a):myślę że obstawa policji była droższa... Praca ludzi itp... popatrz przez pryzmat skali .. Też mi się nie podobało że lemprcice obstawę państwo dało ale cóż.. Jakoś to przeżyłem to i ty przeżyjesz..Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~RYS napisał(a): I tu jest problem. Jeżeli Katolicy chcą robić swoją szopkę, nie mam nic przeciwko. Tylko za własną kasę. Scena, orkiestra i słynna grochówka robiona przez wojsko to są pieniądze wszystkich. Dlatego nie zgadzam się z tym. Albo, jeżeli za miesiąc zgłoszą się Żydzi lub jakakolwiek inna wiara to też romusie dopłacają. A wiadomo, że katolicyzm to najbardziej nietolerancyjna religia. Niestety.
A marsze Lamparcicy Policja za czyje pieniądze ochraniała? To ci nie przeszkadzało?
~~Bartosz napisał(a): bolesławieckim