~~Niebieska Nemezja napisał(a): Ktoś napisał: ~~Tito napisał(a): Mam pytanie do bolec. Info. Mój syn chodzi do Budowlanki i twierdzi, że wszyscy znają tych chłopców z imienia i nazwiska i są to uczniowie 1 klasy. To jaka jest prawda? Czy redakcja sprowadziła info czy tylko jest to wypowiedź dyrektora?
Widać że dyro chce sprawę zamieść pod dywan i zwala na inną szkole czy nawet miasto.ZENADA
Kto to jest "wszyscy"? Jeżeli ktoś posiada informacje dotyczące sprawy, proszę zgłosić to na policję. Za utrudnianie postępowania też grożą kary. Podobnie jak za pomawianie innych i rozpowiadanie plotek, godzący w dobro drugiego człowieka lub instytucji. Proszę pamiętać, że powtarzając plotki możecie doprowadzić innych ludzi do podjęcia zachowań autodestrukcyjnych, będziecie wtedy "wszyscy" z siebie dumni? Tym bardziej, że psychika współczesnej młodzieży jest bardzo krucha i wrażliwa. Czy odważni "wszyscy" bierzecie na siebie odpowiedzialność za zachowanie człowieka zaszczutego pomówieniami? Myślę, że osoba, która rozpoczęła tą nagonkę na ZSB i to w taki obrzydliwy sposób poniesie konsekwencje.
P.S. Dziwne, że afera wybuchła akurat wtedy, kiedy prezentowano ranking szkół. Czyżby komuś przeszkadzało, że ZSB ma duży nabór uczniów?