Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obsceniczne wideo z budowlanki? - miasto huczy od plotek, ale prawda jest inna.
~~Anżej niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 15:11
~~ napisał(a): Jak ten filmik trafi do Brukseli to może w końcu odblokują KPO. Wartości UE zostały wprowadzone do szkół !

Też myślę, że KPO to teraz już mamy! Niech żyje Unia i jej tęczowe wartości.
A swoją drogą to dyrektor szkoły powinien być dumny, że w szkole wprowadzono wartości europejskie i inkluzywność. Nawet na zdjęciu widać, jak jeden uczeń inkluduje drugiego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marwina niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 15:26
Ludzie, piszecie, że chłopak nie będzie miał życia, co będzie jak ich zidentyfikują? Przecież na filmie wyraźnie widać twarze!!!! Z pewnością film został nagrany celowo i udostępniony również!
~~wytrych niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 15:44
Teraz to POwinna się wypowiedzieć dyrekcja szkoły,jak to jest z tą edukacją u nich, bo na pewno coś lub ktoś zawiódł i na pewno rodzice dobrze się zastanowią czy posłać tam latorośl
~~Brudnobiała Kuningamia niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 16:05
Nie wiem, jak to skomentować. Normalnie zawsze mam coś do powiedzenia, ale teraz brak słów. Tak po prostu.
~~Czerwona Fuksja niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 16:08
Na zabawie Sylwestrowej pokazali w wykonaniu murzynów jacy jesteśmy tolerancyjni, teraz film z przeciętnej szkoły, jutro pokażą golasa nad Bobrem i gitara. Fundusze z KPO mamy w kieszeni.
~~Niebieska Nemezja niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 16:08
~~Tito napisał(a): Mam pytanie do bolec. Info. Mój syn chodzi do Budowlanki i twierdzi, że wszyscy znają tych chłopców z imienia i nazwiska i są to uczniowie 1 klasy. To jaka jest prawda? Czy redakcja sprowadziła info czy tylko jest to wypowiedź dyrektora?

Widać że dyro chce sprawę zamieść pod dywan i zwala na inną szkole czy nawet miasto.ZENADA

~~Niebieska Nemezja niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 16:10
Już wiadomo ze to ...e z budowlanki....dyro chce sprawę zatuszować j zwala na inną szkole a nawet miasto..ZENADA

Zastosowana autokorekta

~~Czekoladowa Gynostemma niezalogowany
13 stycznia 2023r. o 16:51
A skąd się to bierze? Z TeWałeN:

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/390838/prince-charming-tvn-rezygnuje-z-drugiej-edycji-show.html

A potem zdziwienie?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza