~~Bcb napisał(a): Magister, przecie komp sam ci napisze poprawnie, nie pultaj się BBC
~~xyz napisał(a): Trochę to śmieszne bo ja niedawno rozmawiałem w gminie i zostałem poinformowany ,że mam numer 1360 na rok 2022 .Jeśli kwoty zamówione to 1000 ton to jak to zrozumieć jeśli ja jestem w kolejce 1360 a złożyłem wniosek o 1,5 tony to coś tu nie gra .
~~emeryt napisał(a): A w mieście Bolesławiec jak wygląda sytuacja? Bo wiem ze ludzie wciąż czekają na węgiel z ubiegłego roku. Na koniec grudnia dostarczono mniej niż 10% zamówionego węgla. Kiedy w końcu będzie można zacząć palić w piecu? Lada dzień nadciągają mrozy i skończą się żarty. Na stronie Urzędu Miasta wcześniej był komunikat o dostawach węgla z informacją, że będą informować o kolejnych dostawach. Komunikat zniknął. Czyżby kolejnych dostaw nie było do tej pory?
~~bbc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siny Motylek napisał(a): po co zamawiać węgiel od państwa ludzie kupią droższy u prywaciarzy pżecierz oni nie zostawią węgla na lato a państwo morze
Człowieku gdzie chodziłeś do podstawówki ?PRZECIEŻ i może ,tak się pisze chyba że ,bałtyckie to morze .
~~Gdzie węgiel napisał(a): Relich to jest dobry burmistrz dzięki niemu mam w domu 24 stopnie ciepła w nocy 10 i 14 stopni w dzień .