Zastosowana autokorekta
Raffaello napisał(a): Sam jestem Ukraińcem. Pracuje w zakładzie produkcyjnym i widzę że majster(ne będę już go nazywać go) może każdego zacząć obserwować(polaka, Ukraińca), jak że ten nic nie będzie robić, a później zacząć Kocham Bolec.Info ić że on go pod Kocham Bolec.Info ie do kierownika, ale jest osoby które mają się allahu modlić 10raz za zmianę pod czas pracy dla czegoś jemu nie widać, chociaż oni po prostu wy krec ane mają i nawet nie udają że coś robią, już nie mówię o tym że siedzą po 40-50 minut na przerwach, chociaż mają 30 minutową. I teraz coś nie wiem co się dzieje, czy jak on by coś podziel by im to już rasista? Czy jak to działa? Nic nie mam do ich religii, ale ja Kocham Bolec.Info e, to tak wygląda niby Polacy i Ukraińcy do nich przyjechali do pracy. Zastosowana autokorekta
~~co za ciul napisał(a):Ktoś napisał: Raffaello napisał(a): Sam jestem Ukraińcem. Pracuje w zakładzie produkcyjnym i widzę że majster(ne będę już go nazywać go) może każdego zacząć obserwować(polaka, Ukraińca), jak że ten nic nie będzie robić, a później zacząć Kocham Bolec.Info ić że on go pod Kocham Bolec.Info ie do kierownika, ale jest osoby które mają się allahu modlić 10raz za zmianę pod czas pracy dla czegoś jemu nie widać, chociaż oni po prostu wy krec ane mają i nawet nie udają że coś robią, już nie mówię o tym że siedzą po 40-50 minut na przerwach, chociaż mają 30 minutową. I teraz coś nie wiem co się dzieje, czy jak on by coś podziel by im to już rasista? Czy jak to działa? Nic nie mam do ich religii, ale ja Kocham Bolec.Info e, to tak wygląda niby Polacy i Ukraińcy do nich przyjechali do pracy. Zastosowana autokorekta
Xujem kacapskim jesteś , a nie Ukraińcem . Do szkoły wiejski chamie bo PIS-szesz jak ostatni de*bil.