Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

14240
M21W2
22 lutego 2023r. o 19:06
Janusz nie czytałem tego wpisu , nie mam kopii aby tobie pokazać co zostało wycięte , były to wpisy jakiegoś "Fakty i opinie " oraz wspierającego " kwiatka "
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bernard niezalogowany
22 lutego 2023r. o 19:08
M21W2 napisał(a): Janusz nie czytałem tego wpisu , nie mam kopii aby tobie pokazać co zostało wycięte , były to wpisy jakiegoś "Fakty i opinie " oraz wspierającego " kwiatka "

Lucek tnę ich
14240
M21W2
22 lutego 2023r. o 19:11
Falco111 napisał(a): nie podniecaj się niezdrowo...;D
ludzie po prostu mają daleko w tyle słowa ''bidona'' o tym że będą bronić każdego zaatakowanego kraju NATO bo łatwo jest rzucać populistyczne hasełka dla gawiedzi do której jakby nie dociera fakt że ta wojna i ewentualne tragedie dotkną Polskę i Polaków...
ludzie usłyszeli to co chcieli usłyszeć a co ''bidon'' powtarza w każdym kraju...

Janusz nie uważasz że to jest hejt , widocznie sankcje objęły też hejterów .
~~Perłowa Tawułka niezalogowany
22 lutego 2023r. o 19:11
Falco111 napisał(a): Lucjan ...jeszcze raz ...gdzie tu coś o ''ruskich'' i gdzie tu ''propaganda'' ;D

22744
Falco111
0 sek. temu
nie podniecaj się niezdrowo...;D
ludzie po prostu mają daleko w tyle słowa ''bidona'' o tym że będą bronić każdego zaatakowanego kraju NATO bo łatwo jest rzucać populistyczne hasełka dla gawiedzi do której jakby nie dociera fakt że ta wojna i ewentualne tragedie dotkną Polskę i Polaków...
ludzie usłyszeli to co chcieli usłyszeć a co ''bidon'' powtarza w każdym kraju...

''wolność i demokracja'' ...śmieszne słowa zwłaszcza od przywódcy kraju który zawsze toczy jakąś wojnę ...
Zgłoś do moderacji

co tu jest tak nieodpowiednie by to ciąć? pisałem o Mykole i Doncewie...źle i poszło pod sekator...
wspomniałem o ''dekalogu nacjonalisty'' i jego autorze ...źle ...ciach ,ciach i po poście ...;D
nie było tam jednego nawet słowa o ''ruskich'' ...tylko prawda o nacjonalistach ukraińskich...
a więc prawdy też nie wolno tu pisać?

Jak nasza propaganda pisze że trawa jest niebieska , to jest niebieska , każdy kto napisze że jest zielona ten jest ruskim trollem i jego wpis zostanie usunięty , moderatorzy muszą zbierać punkty , tylko co będzie gdy prawda wyjdzie na jaw, że trawa jest faktycznie zielona i te punkty na które tak pracowicie zbierali okażą się punktami ujemnymi
14240
M21W2
22 lutego 2023r. o 19:12
~~Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz nie czytałem tego wpisu , nie mam kopii aby tobie pokazać co zostało wycięte , były to wpisy jakiegoś "Fakty i opinie " oraz wspierającego " kwiatka "

Lucek tnę ich

A tnij , co mi do tego , tylko nie CENZURUJ
22744
Falco111 nieaktywny
22 lutego 2023r. o 19:13
ja dzisiaj praktycznie nic nie pisałem i nie czytałem bo byłem bez prądu a więc i internetu...;D
ale po wpisach widzę że wszystko po staremu ...propaganda ukraińska ''cacy'' ale kontry do niej już ''be'' ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!