Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zimna wojna....historia...

~~Bubu niezalogowany
22 lutego 2023r. o 18:29
Na twój wpis to Yogi się zaśmiał:)) o tak: hahahehe:))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
22 lutego 2023r. o 18:32
M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
streszczenia orędzia i propagandę kremlowską .

popierasz ''sankcje'' bolca?
no to ile była warta twoja i ''s'' walka o ''wolność słowa '' ?
Lucjan czy to nie jest klasyczna zamiana ''siekierki na kijek''? ;D

18442
PIS-PO-PRL
22 lutego 2023r. o 18:32
~~J23 napisał(a): Dobra "Pany" do później .

i poszedł oddać sie w niewolę
dla świętego spokoju ;))

a na forum taki bojowy :D

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
22 lutego 2023r. o 18:34
Falco111 napisał(a): zaprawdę powiadam wam...
nie wiem o co chodzi z tym wycinaniem postów....;D

ale przeczytałem to co od rana tu ''naprodukowaliście'' i...dalej nie wiem o co chodzi...;D
wiem jedno...internet mi znowu hula...;D

Znikły wszystkie posty ruskich trolli , ja ich cytowałem to mnie wycięli z pięć - sześć wpisów , ale sankcje to sankcje .
Zacytowałem ciebie , może nie wytną .

Dopisane 22.02.2023r. o godz. 18:34:

Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich

Falco111 napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich

Popieram sankcje na ruskich trolli , nie popieram CENZURY .
~~Bernard niezalogowany
22 lutego 2023r. o 18:51
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): zaprawdę powiadam wam...
nie wiem o co chodzi z tym wycinaniem postów....;D

ale przeczytałem to co od rana tu ''naprodukowaliście'' i...dalej nie wiem o co chodzi...;D
wiem jedno...internet mi znowu hula...;D

Znikły wszystkie posty ruskich trolli , ja ich cytowałem to mnie wycięli z pięć - sześć wpisów , ale sankcje to sankcje .
Zacytowałem ciebie , może nie wytną .
Dopisane 22.02.2023r. o godz. 18:34:
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich

Falco111 napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich

Popieram sankcje na ruskich trolli , nie popieram CENZURY .

Lucjanie , twoje są cacy , innych to spam ?
14240
M21W2
22 lutego 2023r. o 18:58
~~"Bernard " , ładnie to tak podszywać się pod redaktora Bernarda , wstydzisz się być sobą .

Dopisane 22.02.2023r. o godz. 18:58:

" Ruski troll to pojęcie oznacza ona osobę, która w internecie powiela propagandę rosyjską, w tym przypadku w kontekście inwazji Rosji na Ukrainę "
22744
Falco111 nieaktywny
22 lutego 2023r. o 19:00
Lucjan ...jeszcze raz ...gdzie tu coś o ''ruskich'' i gdzie tu ''propaganda'' ;D

22744
Falco111
0 sek. temu
nie podniecaj się niezdrowo...;D
ludzie po prostu mają daleko w tyle słowa ''bidona'' o tym że będą bronić każdego zaatakowanego kraju NATO bo łatwo jest rzucać populistyczne hasełka dla gawiedzi do której jakby nie dociera fakt że ta wojna i ewentualne tragedie dotkną Polskę i Polaków...
ludzie usłyszeli to co chcieli usłyszeć a co ''bidon'' powtarza w każdym kraju...

''wolność i demokracja'' ...śmieszne słowa zwłaszcza od przywódcy kraju który zawsze toczy jakąś wojnę ...
Zgłoś do moderacji

co tu jest tak nieodpowiednie by to ciąć? pisałem o Mykole i Doncewie...źle i poszło pod sekator...
wspomniałem o ''dekalogu nacjonalisty'' i jego autorze ...źle ...ciach ,ciach i po poście ...;D
nie było tam jednego nawet słowa o ''ruskich'' ...tylko prawda o nacjonalistach ukraińskich...
a więc prawdy też nie wolno tu pisać?
~~Bernard niezalogowany
22 lutego 2023r. o 19:05
Falco111 napisał(a): Lucjan ...jeszcze raz ...gdzie tu coś o ''ruskich'' i gdzie tu ''propaganda'' ;D

22744
Falco111
0 sek. temu
nie podniecaj się niezdrowo...;D
ludzie po prostu mają daleko w tyle słowa ''bidona'' o tym że będą bronić każdego zaatakowanego kraju NATO bo łatwo jest rzucać populistyczne hasełka dla gawiedzi do której jakby nie dociera fakt że ta wojna i ewentualne tragedie dotkną Polskę i Polaków...
ludzie usłyszeli to co chcieli usłyszeć a co ''bidon'' powtarza w każdym kraju...

''wolność i demokracja'' ...śmieszne słowa zwłaszcza od przywódcy kraju który zawsze toczy jakąś wojnę ...
Zgłoś do moderacji

co tu jest tak nieodpowiednie by to ciąć? pisałem o Mykole i Doncewie...źle i poszło pod sekator...
wspomniałem o ''dekalogu nacjonalisty'' i jego autorze ...źle ...ciach ,ciach i po poście ...;D
nie było tam jednego nawet słowa o ''ruskich'' ...tylko prawda o nacjonalistach ukraińskich...
a więc prawdy też nie wolno tu pisać?

Gruby co z tobą ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza