M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
streszczenia orędzia i propagandę kremlowską .
~~J23 napisał(a): Dobra "Pany" do później .
Falco111 napisał(a): zaprawdę powiadam wam...
nie wiem o co chodzi z tym wycinaniem postów....;D
ale przeczytałem to co od rana tu ''naprodukowaliście'' i...dalej nie wiem o co chodzi...;D
wiem jedno...internet mi znowu hula...;D
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
popierasz ''sankcje'' bolca?
no to ile była warta twoja i ''s'' walka o ''wolność słowa '' ?
Lucjan czy to nie jest klasyczna zamiana ''siekierki na kijek''? ;D
Falco111 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): zaprawdę powiadam wam...
nie wiem o co chodzi z tym wycinaniem postów....;D
ale przeczytałem to co od rana tu ''naprodukowaliście'' i...dalej nie wiem o co chodzi...;D
wiem jedno...internet mi znowu hula...;D
Znikły wszystkie posty ruskich trolli , ja ich cytowałem to mnie wycięli z pięć - sześć wpisów , ale sankcje to sankcje .
Zacytowałem ciebie , może nie wytną .
Dopisane 22.02.2023r. o godz. 18:34:Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
Falco111 napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec cytowania trolli carewicza , po dzisiejszej dyskusji popieram "sankcje " Bolec Info na ich
Popieram sankcje na ruskich trolli , nie popieram CENZURY .
Lucjanie , twoje są cacy , innych to spam ?
Falco111 napisał(a): Lucjan ...jeszcze raz ...gdzie tu coś o ''ruskich'' i gdzie tu ''propaganda'' ;D
22744
Falco111
0 sek. temu
nie podniecaj się niezdrowo...;D
ludzie po prostu mają daleko w tyle słowa ''bidona'' o tym że będą bronić każdego zaatakowanego kraju NATO bo łatwo jest rzucać populistyczne hasełka dla gawiedzi do której jakby nie dociera fakt że ta wojna i ewentualne tragedie dotkną Polskę i Polaków...
ludzie usłyszeli to co chcieli usłyszeć a co ''bidon'' powtarza w każdym kraju...
''wolność i demokracja'' ...śmieszne słowa zwłaszcza od przywódcy kraju który zawsze toczy jakąś wojnę ...
Zgłoś do moderacji
co tu jest tak nieodpowiednie by to ciąć? pisałem o Mykole i Doncewie...źle i poszło pod sekator...
wspomniałem o ''dekalogu nacjonalisty'' i jego autorze ...źle ...ciach ,ciach i po poście ...;D
nie było tam jednego nawet słowa o ''ruskich'' ...tylko prawda o nacjonalistach ukraińskich...
a więc prawdy też nie wolno tu pisać?