~~Jacek napisał(a): Pewnie jest cudnie ale wstyd mi się przyznać ja ukrywam takie informacje przed moim niepełnosprawnym synkiem który uwielbia zwierzęta lubi znimi obcować,malować,i wogole jekocha A mnie zwyczajnie niestac na wizytę w takimi zoo . Pozdrawiam
Zapraszamy po wejściówkę dziś do 15 lub jutro od 9 do 15 do redakcji Bolec.Info przy ulicy Bohaterów Getta 2. (siedziba firmy CIVITAS, drugie piętro)
Dopisane 27.02.2023r. o godz. 10:47:
~~Patrycja napisał(a): Bardzo chciałabym zabrać tam swoją prawie dwuletnią córeczkę, która już pokazuje jak bardzo kocha wszystkie zwierzęta. ❤️ Myślę, że w takim miejscu będzie bardzo szczęśliwa i pozna nowe zwierzątka, których jeszcze nie zna. Przy okazji będzie to wspaniały i miło spędzony czas z rodziną. ❤️
Zapraszamy po wejściówkę dziś do 15 lub jutro od 9 do 15 do redakcji Bolec.Info przy ulicy Bohaterów Getta 2. (siedziba firmy CIVITAS, drugie piętro)
Dopisane 27.02.2023r. o godz. 10:48:
~~Michał Ł napisał(a): Odpowiedź jest prosta bo im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta . Nie robię tego pod internet bo jest to moja indywidualna sprawa. Robię co kocham i kochajcie naturę wszyscy bo jest jej coraz mniej!