~~Megi77R napisał(a): Mój mąż obchodzi dziś urodziny więc wspólne wyjście było by wspaniałym prezentem ponieważ bardzo lubimy chodzić na koncerty i różnego typu kulturalne wydarzenia.
Dodam, że niedawno obchodziliśmy 25 rocznicę ślubu więc miłość, szacunek i zrozumienie towarzyszą man już od wielu lat. Pozdrawiam wszystkich zakochanych i życzę aby trwali
w miłości nie tylko wówczas się wszystko układa ale także a może przede wszystkim w trudnych chwilach.
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Megi77R napisał(a): Mój mąż obchodzi dziś urodziny więc wspólne wyjście było by wspaniałym prezentem ponieważ bardzo lubimy chodzić na koncerty i różnego typu kulturalne wydarzenia.
Dodam, że niedawno obchodziliśmy 25 rocznicę ślubu więc miłość, szacunek i zrozumienie towarzyszą man już od wielu lat. Pozdrawiam wszystkich zakochanych i życzę aby trwali
w miłości nie tylko wówczas się wszystko układa ale także a może przede wszystkim w trudnych chwilach.
Zapraszamy po wejściówkę dziś do 15 lub jutro od 9 do 14 do redakcji Bolec.Info przy ulicy Bohaterów Getta 2. (siedziba firmy CIVITAS, drugie piętro)
~~ciekawe napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Megi77R napisał(a): Mój mąż obchodzi dziś urodziny więc wspólne wyjście było by wspaniałym prezentem ponieważ bardzo lubimy chodzić na koncerty i różnego typu kulturalne wydarzenia.
Zapraszamy po wejściówkę dziś do 15 lub jutro od 9 do 14 do redakcji Bolec.Info przy ulicy Bohaterów Getta 2. (siedziba firmy CIVITAS, drugie piętro)
ciekawe jak zweryfikujecie że to właśnie ta Pani się stawi po bilety
Jakoś nam się udało : )
Dopisane 01.03.2023r. o godz. 08:14:~~hmm napisał(a): ciekawe kto stoi za niektórymi komentarzami
autorzy zapewne