Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Normalność oczekiwana

~~Bubu niezalogowany
2 marca 2023r. o 18:44
Szukam Yogiego, nie widzieliście go w tym temacie?:))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobiała Bazylia niezalogowany
2 marca 2023r. o 18:56
~~Olo napisał(a): Wy emeryci powiniscie sobie znaleźc jakies zajecie , moze szorowanie czajników ?

To zacznij już cwaniaczku odkładać sobie te czajniki bo przydadzą ci się na starość.
~~Temu co żonę zdradzał niezalogowany
2 marca 2023r. o 19:03
~~Tabaczkowy tamaryszek napisał(a): Żebyś chciał wyrobić sobie zdanie o tym co zakłada takie tematy musiałbyś się wycofać kilka lat wstecz. Wtedy autor chciał ratować Polskę i Polaków do spółki z Palikotem biegającym na konferencje ze świńskim ryjem i sztucznym penisem.

Jest tu taki Jan co zdradził żonę a teraz szkaluje panaem tak jak by on mu mamusie zamordował
~~Popielata Miechunka niezalogowany
2 marca 2023r. o 19:07
Jak nic w tym miesiącu nie zarobiłem to zus stwierdza, że zarobiłem 3500 zł i z tego należy im się 1500 zł.
To jest taka wyższa zusowska matematyka.
To jest firma która z zerowych przychodów potrafi obliczyć 3500 zł dochodu.
~~Hebanowy Bluszczyk niezalogowany
2 marca 2023r. o 19:13
~~Popielata Miechunka napisał(a): Jak nic w tym miesiącu nie zarobiłem to zus stwierdza, że zarobiłem 3500 zł i z tego należy im się 1500 zł.

Bo ZUS nie jest od dochodów .
~~Popielata Miechunka niezalogowany
2 marca 2023r. o 19:21
~~Hebanowy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Popielata Miechunka napisał(a): Jak nic w tym miesiącu nie zarobiłem to zus stwierdza, że zarobiłem 3500 zł i z tego należy im się 1500 zł.

Bo ZUS nie jest od dochodów .

Umiesz czytać co napisałem? To przeczytaj jeszcze raz.
14240
M21W2
2 marca 2023r. o 19:35
PanM napisał(a): NORMALNOŚĆ stanie się tylko wtedy gdy podatnik będzie płacił jedynie PODATEK OD ZYSKU

Ja bym dodał do tego , wszystkie kredyty bez oprocentowania i prowizji , rząd ma to pokryć z podatku od zysku .
~~Wyborca PO niezalogowany
2 marca 2023r. o 19:44
Jak nie ma zysku to zero podatku i kredyt zero, benzyna za darmo i Palikot na premiera.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.