~~Jaskier złocisty napisał(a): Masz ze starych zapasów kółka palikociarni jakiś sztuczny członek? To była wasza ,,wizytówka''
~~Jaskier złocisty napisał(a): Nie tłumacz się tak głupio. Dlaczego teraz skoro twój wódz tak protestował teraz nie idziesz w jego ślady i nie protestujesz pod kościołami ze sztucznym penisem kiedy księża molestują i gwałcą dzieci? Wracając do tamtego czasu co ten protest przyniósł? Zmieniło się coś? Był zwykłym populistą i zadymiarzem tak jak ty dlatego tacy nigdy nie znajdą swojego miejsca w polityce i pośród normalnych ludzi.
~~Jaskier złocisty napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskier złocisty napisał(a): Nie tłumacz się tak głupio. Dlaczego teraz skoro twój wódz tak protestował teraz nie idziesz w jego ślady i nie protestujesz pod kościołami ze sztucznym penisem kiedy księża molestują i gwałcą dzieci? Wracając do tamtego czasu co ten protest przyniósł? Zmieniło się coś? Był zwykłym populistą i zadymiarzem tak jak ty dlatego tacy nigdy nie znajdą swojego miejsca w polityce i pośród normalnych ludzi.
Więc masz co chcesz " NORMALNY CZŁOWIEKU".
Dymają cię na wszelkie możliwe sposoby. Ciesz się i klaskaj. Ksiądz dostanie rozgrzeszenie a ty mu wybaczysz i zapomnisz.
Przecież to nie twoje dziecko molestował.
A więc widzisz palikociarzu . Nadal nie odpowiadasz na pytania bo nigdy nie odpowiadałeś. Wypisujesz kolejne swoje bzdury że to ja coś chciałem . Nie chciałem i nie chcę ale to nie ja a ty omamiony żądzą dotarcia do polityki popierałeś Palikota i to nie mnie on wydymał a ciebie.
Palikot nigdy nie był przy władzy . Był tylko posłem .
Teraz macie posła w sejmie który jest przy władzy. Karmcie się tą chwilą . Nabierajcie nadziei i głosujcie na PiS.
Macie w tu swojego prezydenta . Miasto kwitnie gospodarczo. Nic tylko otwierać prywatne firmy. W spółkach samorządowych może pracować każdy kto jest dobry. Nie musi mieć znajomości. Możecie tu budować swoje domy i kupować mieszkania. Miejsca w bród ceny bardzo niskie. Pracy pełno, zarobki znacznie powyżej średniej.
Ciesz się matole , nożyczki na stole.