~~Ciemnoczekoladowa Fortegilla napisał(a): a napisał(a): W ubiegłym tygodniu poczułem dreszcze tak jak to typowe przeziębienie. Z oporem ale za namową żony poszedłem do konowała. Pierwsze co to test - diagnoza COVID. Dobra. W drodze do domu kupiłem w aptece paracetamol położyłem się do łóżka i na drugi dzień wstałem rano zdrowy. Ale bojąc się przeziębienia jeszcze jeden dzień posiedziałem w domu i do roboty. Niech oni te swoje testy zamiast czopków używają. Tyle w temacie.
Wypisz wymaluj bohater obudził się zdrowy z obawą że się przeziębi ;);)
Zgłoś do moderacji
Zastosowana autokorekta
~~Seledynowa Papryka napisał(a): W ubiegłym tygodniu poczułem dreszcze tak jak to typowe przeziębienie. Z oporem ale za namową żony poszedłem do konowała. Pierwsze co to test - diagnoza COVID. Dobra. W drodze do domu kupiłem w aptece paracetamol położyłem się do łóżka i na drugi dzień wstałem rano zdrowy. Ale bojąc się przeziębienia jeszcze jeden dzień posiedziałem w domu i do roboty. Niech oni te swoje testy zamiast czopków używają. Tyle w temacie.mądrego przyjemnie się czyta pozdrawiam
~~ARMAGEDON napisał(a): Rząd śpi, a lasy nadal otwarte, powinny zostać natychmiast zamknięte.Rząd nie może zamknąć lasów bo lasy należą do Brukseli.
~~Karmelowy Rozchodnik napisał(a): Dziś NJ nie ma już w kioskach. Taki sam los będzie udziałem boleć.info.