~~Ołowianoszara Iglica napisał(a): Gazanio, ja nie gloryfikuję PiS. Staram się być obiektywny. Nie ma jednak nigdy i nigdzie takiej władzy, pośród której nie znajdą się szubrawcy czy inni oszuści. I trzeba to tępić. Porównując jednak ilość i wielkość finansową afer z czasów UW, AWS, SLD, PO i PSL, to obecne tzw. afery PiS uznać można za drobne występki. Do tego każdy związany z PiS i realnie w coś umoczony (nie propagandowo) jest od razu rozliczany i karany przez tenże PiS a sprawy idą do prokuratury i do sądów. Wymień proszę chociaż jednego polityka PiS czy SP, który ukrywa się za immunitetem?
~~Falco111 napisał(a): Sabalenka wygrała mi kupon...
teraz z kolejnym spotkaniu rozpieprzy w drobny mak Gauff ...domyślam się że stawka będzie mizerna...;D
myślę też że dojdzie do finału i tam pokona Igę...
~~one napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoszara Iglica napisał(a): Gazanio, ja nie gloryfikuję PiS. Staram się być obiektywny. Nie ma jednak nigdy i nigdzie takiej władzy, pośród której nie znajdą się szubrawcy czy inni oszuści. I trzeba to tępić. Porównując jednak ilość i wielkość finansową afer z czasów UW, AWS, SLD, PO i PSL, to obecne tzw. afery PiS uznać można za drobne występki. Do tego każdy związany z PiS i realnie w coś umoczony (nie propagandowo) jest od razu rozliczany i karany przez tenże PiS a sprawy idą do prokuratury i do sądów. Wymień proszę chociaż jednego polityka PiS czy SP, który ukrywa się za immunitetem?
Afera z wyborami kopertowymi, afera z respiratorami, afera z maseczkami nie spełniającymi jakichkolwiek wymogów, afera willowa, olbrzymia kasa dla Rydzyka, afera SKOK itd itp. a każda to taka że szok. A Ty nazywasz to za drobne występki bo porównujesz z innymi. Uważasz że tamte były większe. Nie chcę Cię obrażać ale sam prowokujesz po prostu jesteś PISOWSKIM imbecylem.
~~Smolista Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Falco111 napisał(a): Sabalenka wygrała mi kupon...
teraz z kolejnym spotkaniu rozpieprzy w drobny mak Gauff ...domyślam się że stawka będzie mizerna...;D
myślę też że dojdzie do finału i tam pokona Igę...
chyba zagram ,chociaż nie grywam ,
zdam się na Ciebie horusie