Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niemal 40 procent czytelników Bolec.Info przeciwko upamiętnianiu Jana Pawła II
~~Wyborca PO niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:24
57 to więcej niż 38? Pytam bo z matmy nigdy dobry nie byłem. Chyba mniej?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~A niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:26
jest takie powiedzenie : jest małe kłamstwo. duże kłamstwo i statystyka...
Można było dać tytuł: prawie 60 % naszych czytelników jest za upamiętnieniem JPII. Wszystko zależy co autor chce uzyskać. Pisząc prawdę też możemy manipulować....
~~olkoko22 niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:28
40% ? Dwa komusze z krec .... dzieci, którzy siedzą na forum pewnie klikały ile się da

Zastosowana autokorekta

~~Kasztanowaty Grab niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:30
nic dziwnego skoro prubowałem zagłosować na tak mój głos nie został zaliczony morze jest nas więcej
~~Prawda niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:40
~~Kasztanowaty Grab napisał(a): nic dziwnego skoro prubowałem zagłosować na tak mój głos nie został zaliczony morze jest nas więcej

Nad morzem jest was więcej. A może mniej?
Ale głoopich więcej.
~~Modrawa Słonecznica niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:48
Równie dobrze tytułu tego pseudo artykułu mógłby brzmieć "Prawie 60 procent czytelników Bolec.Info za upamiętnianiem Jana Pawła II". Niby to samo, ale propaganda musi być.
~~Zielonożółta Męczennica niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:49
A połowę głosów oddał Faryzeusz .
~~Czerwonawa Miodunka niezalogowany
22 marca 2023r. o 13:51
Raczej , tylko 57% Bolesławian chce upamiętać JPII. Tak powinien brzmieć tytuł artykułu. Tylko 57% !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza