~~12345 napisał(a): Czy któryś z tych lokali wart jest polecenia bo opinie na necie są niezbyt przychylne?
~~Marek napisał(a): W weekend będę z dziewczyną w Bolesławcu. Gdzie wy, jako miejscowi klienci, polecacie udać się na nastrojową kolację we dwoje?
Przeglądam google i same pizzerie albo lokale otwarte do 18:00-19:00.
~~12345 napisał(a): Czy któryś z tych lokali wart jest polecenia bo opinie na necie są niezbyt przychylne?
~~Kremowy Orlik napisał(a): Ja wam proponuję pierogarnię Pierożek. Można to to potraktować jako pewną grą wstępną a pierogi mają tam super.
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowy Orlik napisał(a): Ja wam proponuję pierogarnię Pierożek. Można to to potraktować jako pewną grą wstępną a pierogi mają tam super.
Tylko do tej pierogarni trzeba mieś z 70 zł . Nie wiemy czy amant ,,śmierdzi'' takim groszem.. No chyba że luba na diec
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowy Orlik napisał(a): Ja wam proponuję pierogarnię Pierożek. Można to to potraktować jako pewną grą wstępną a pierogi mają tam super.
Tylko do tej pierogarni trzeba mieś z 70 zł . Nie wiemy czy amant ,,śmierdzi'' takim groszem.. No chyba że luba na diecie.
No to już tylko zostaje ta restauracja z jedzeniem na wagę. Przystępne ceny, dobry klimat i oszczędności.