~~Oranżowa Karagana napisał(a): Nie wiedziałem, że w Gromadce jest tylu miłośników fantastyki.
~~dzesika napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Oni przywrócą praworządność. Śmiechu warte ich puste słowa pustaków. Praworządność jest w kraju, a oni chcą ja zniszczyć poprzez próby zlikwidowania tv publicznej. TVN 24 wyje i judzi przez całą dobę i podburza społeczeństwo, a jak rządziła koalicja PO-PSL-SLD i wszystkie media publicznei i pyrwatne mieli w swoich rekach to było dobrze.
Do gnoju biedaku ,paszoł z miastowego portalu szczylu.
Lepiej ciągle walić w szyję, niż oglądać PIS-ie ryje.
~~Emeryt napisał(a): Byłem w biedronce nic prawie nie kupiłem zapłaciłem ponad sto złotych. Jestem emerytem jak żyć z emerytury 2000 zł na miesiąc jak za prąd mieszkanie u telewizor i telefon place ponad 1200. Zł? jak żyć ? Pytam jak żyć ?
~~Ołowianoniebieska Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: ~~haha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Kto nasłał ABW na Tygodnik Wprost i zabierali dyski za Rudego, kto zlikwidował portal internetowy Anty Komor jak nie służby za Rudego. PO '"przywróci praworządność w Polsce" za pieniądze Niemców. Polacy maja tyrać na rasę panów, polikwidują znowu zakłady pracy i wzrośnie bezrobocie do 15 % lub więcej, a Wincent powie "pinindzy ni ma i ni będzie". Zabiorę wszystko co dał obecny rząd. co wtedy zostanie? Na szparagi, ogórki i inne roboty do Niemiec na czarno do pracy za pół darmo. Właśnie o to im chodzi. To przedstawiciele Niemców i wszystko będzie robione pod nich.
Piotruś twoja mama ma rudą i wyleniałą cipę
Twoja też
Fiucie moja dawno nie żyje więc nie pitol.
~~haha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieska Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~haha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piotr napisał(a): Kto nasłał ABW na Tygodnik Wprost i zabierali dyski za Rudego, kto zlikwidował portal internetowy Anty Komor jak nie służby za Rudego. PO '"przywróci praworządność w Polsce" za pieniądze Niemców. Polacy maja tyrać na rasę panów, polikwidują znowu zakłady pracy i wzrośnie bezrobocie do 15 % lub więcej, a Wincent powie "pinindzy ni ma i ni będzie". Zabiorę wszystko co dał obecny rząd. co wtedy zostanie? Na szparagi, ogórki i inne roboty do Niemiec na czarno do pracy za pół darmo. Właśnie o to im chodzi. To przedstawiciele Niemców i wszystko będzie robione pod nich.
Piotruś twoja mama ma rudą i wyleniałą cipę
Twoja też
Fiucie moja dawno nie żyje więc nie pitol.
Ty jesteś fiut i to mikro
~~Rdzawoczerwona Robinia napisał(a): To wy morzecie w niepraworzadnym kraju tak działać? W niepraworzadnym kraju możecie prowadzić kampanie wyborczą?
KOGO wy chcecie oszukać? Zalecam konsultacje z naukowcami PWN i nauczenie się znaczenia słowa praworządność.