Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Apteka "Pod klonami"

~~Złocisty Chaber niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 0:06
~~KONIAK napisał(a): A ja od lat wszystko kupuję w tej aptece.
Kompetencja, fachowość, życzliwość, szeroki asortyment. Ale , kazdy robi co chce , bo mamy WOLNOSC
Kto będzie latał i sprawdzał ceny ? CentuS.

Słodzi bo jest z nimi powiązany (a)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Evahln niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 0:59
Med
~~Zając niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 11:00
~~Złocisty Chaber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~KONIAK napisał(a): A ja od lat wszystko kupuję w tej aptece.
Kompetencja, fachowość, życzliwość, szeroki asortyment. Ale , kazdy robi co chce , bo mamy WOLNOSC
Kto będzie latał i sprawdzał ceny ? CentuS.

Słodzi bo jest z nimi powiązany (a)

Nie powiązany, ale wiekowy z doświadczeniem zdrowotnym.
Spróbuj zrobić maść do oka od okulisty w innej aptece niż Pod Klonami, to zobaczysz, ☺️
~~Pszeniczny Cis niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 11:51
A ja zawsze kupuję tam gdzie jest parking.Spróbujcie zaparkować na Zgorzeleckiej, a jeśli już to kasa. A nie daleko u Neli tego problemu nie ma.
~~Rzodkiewa niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 12:49
~~Pszeniczny Cis napisał(a): A ja zawsze kupuję tam gdzie jest parking.Spróbujcie za pauza imrkować na Zgorzeleckiej, a jeśli już to kasa. A nie daleko u Neli tego problemu nie ma.

Coś w tym jest. Parking zaladowy. I też kolejka u Neli.
~~ZAJĄCZEK niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 16:50
Dajecie się wkręcać w jakieś gierki sieciowo -koncernowe.
Ja pamiętam te 200 m kolejki przed apteką Pod Klonami i te tłumy wynoszące " prezenty ".
Teraz kolejek nie ma . Spokój, cisza.
Nasze dzieci leczone są, od 1,5 roku, nową metodą okulistów na krótkowzroczność. Lek przygotowywany w malutkich buteleczkach. i , niestety, robią TYLKO Pod Klonami.
Reszta aptek : nie wie, nie może, nie słyszała, nie ma fachowca !
i to jest konkret. Tylko zrobią Pod Klonami.
~~Fiołkowa Puszkinia niezalogowany
7 kwietnia 2023r. o 16:57
~~Pszeniczny Cis napisał(a): A ja zawsze kupuję tam gdzie jest parking.Spróbujcie zaparkować na Zgorzeleckiej, a jeśli już to kasa. A nie daleko u Neli tego problemu nie ma.

U Neli kupowałem lek na cukrzycę za który zapłaciłem 200 zł za 10 tabletek ,ten sam lek kupiłem w Aptece po TESCO i zapłaciłem 120 zł ,legenda o niedrogich lekach u Neli legła w gruzach ,przestaję tam kupować leki .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.