~~Hebanowy Bluszczyk napisał(a): Ja myślę ,ze każdy ma swój rozum. Jedni dali się zaszprycować i ulegli ogólnoświatowej panice. Drudzy nie. Ja nalęże do tych drugich. Ale nie krytykuję tych zaszczepionych . Ich dobrowolny wybór. Ja ponoc, wg. pseudo testów juz 2 razy miałem covida. I jakoś mi się śmignęło. Żyję. Ale znam takich co się przekręcili. Czy z powodu civida? Nie wiem. Ale tak nagłe pojawienie się zarazy i tak nagłe jej ustąpienie i skończenie gadki na ten temat jest co najmniej podejrzane.
~~Turkusowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowy Bluszczyk napisał(a): Ja myślę ,ze każdy ma swój rozum. Jedni dali się zaszprycować i ulegli ogólnoświatowej panice. Drudzy nie. Ja nalęże do tych drugich. Ale nie krytykuję tych zaszczepionych . Ich dobrowolny wybór. Ja ponoc, wg. pseudo testów juz 2 razy miałem covida. I jakoś mi się śmignęło. Żyję. Ale znam takich co się przekręcili. Czy z powodu civida? Nie wiem. Ale tak nagłe pojawienie się zarazy i tak nagłe jej ustąpienie i skończenie gadki na ten temat jest co najmniej podejrzane.
Nagłe ?, jeszcze ciągle się tli i zbiera dalsze ofiary. Pierwszy przypadek w Polse był w marcu 2020 więc nic tu nie jest nagle
~~Żółtopomarańczowy Aster napisał(a):Ktoś napisał: ~~Turkusowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hebanowy Bluszczyk napisał(a): Ja myślę ,ze każdy ma swój rozum. Jedni dali się zaszprycować i ulegli ogólnoświatowej panice. Drudzy nie. Ja nalęże do tych drugich. Ale nie krytykuję tych zaszczepionych . Ich dobrowolny wybór. Ja ponoc, wg. pseudo testów juz 2 razy miałem covida. I jakoś mi się śmignęło. Żyję. Ale znam takich co się przekręcili. Czy z powodu civida? Nie wiem. Ale tak nagłe pojawienie się zarazy i tak nagłe jej ustąpienie i skończenie gadki na ten temat jest co najmniej podejrzane.
Nagłe ?, jeszcze ciągle się tli i zbiera dalsze ofiary. Pierwszy przypadek w Polse był w marcu 2020 więc nic tu nie jest nagle
wojna skończyla covida, 3 mln ludzi bez masek szczepień i jakoś żyjemy
A szczepienia nic w tej sprawie nie zmieniły ? ludzie zaszczepieni chorowali łagodnie. Te dane są bez znaczenia ?
~~Fioletowy Ambrowiec napisał(a): Nowogrodziec dokłada do radiowozów