Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odszedł Jacek Olesiński
~~ALICJA niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 22:36
Bardzo dobry człowiek i lekarz. Pomagał w każdej chwili ,leczyłam się i znałam go 18-ście lat.
Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny(*)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowa Werbena niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 22:44
Wspaniały człowiek, pełen empatii. Do pacjentów podchodził z wielką troską. Będzie Go brakowało.
~~Andrzej Rojek niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 23:21
Jacek był moim PRZYJACIELEM od drugiego roku studiów. Człowiek pełen empatii i zrozumienia dla ludzi i ich problemów, wszelakch. Potrafiajacy ogarniac problemy, o których mi jsko ortopedzie się nawet nie śniło. Jacek był człowiekiem renesansu, w pełnym tego słowa znaczeniu i niech takim pozostanie w naszej pamięci. Jacek, brakuje mi Ciebie…
~~Czekoladowa Iglica niezalogowany
20 kwietnia 2023r. o 23:45
Mogę śmiało powiedziec, ze uratował mi zycie. Był Wspaniałym Lekarzem , i za szybko od nas odszedl ;(
~~Białawoszara Lilia niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 0:04
Ogromny żal i ból. Dziękuję za wszystkie lata współpracy.
~~Nina niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 1:54
To bardzo dobry człowiek i dobry lekarz. Pokój Jego duszy.
~~Brązowawy Mieczyk niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 1:59
~~Czekoladowa Iglica napisał(a): Mogę śmiało powiedziec, ze uratował mi zycie. Był Wspaniałym Lekarzem , i za szybko od nas odszedl ;(

~~bazyliszek niezalogowany
21 kwietnia 2023r. o 4:26
to nie jest wiek w którym się umiera
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy