~~Stalowa Trzmielina napisał(a): Wiedział gdzie i po co idzie, więc nie był tam pierwszy raz. Dorwać gnoja, 5000 zł kary i pracę społeczne w centrum miasta z tabliczką na plecach -" sprzątam miasto, bo ukradłem rower". Więcej by nie ruszył czyjegoś.
~~Łososiowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowa Trzmielina napisał(a): Wiedział gdzie i po co idzie, więc nie był tam pierwszy raz. Dorwać gnoja, 5000 zł kary i pracę społeczne w centrum miasta z tabliczką na plecach -" sprzątam miasto, bo ukradłem rower". Więcej by nie ruszył czyjegoś.
Przecież, to dyskryminacja, napisać komuś na plecach, że jest złodzi
Zastosowana autokorekta
~~Łososiowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowa Trzmielina napisał(a): Wiedział gdzie i po co idzie, więc nie był tam pierwszy raz. Dorwać gnoja, 5000 zł kary i pracę społeczne w centrum miasta z tabliczką na plecach -" sprzątam miasto, bo ukradłem rower". Więcej by nie ruszył czyjegoś.
~~Woskowożółta Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Łososiowy Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Trzmielina napisał(a): Wiedział gdzie i po co idzie, więc nie był tam pierwszy raz. Dorwać gnoja, 5000 zł kary i pracę społeczne w centrum miasta z tabliczką na plecach -" sprzątam miasto, bo ukradłem rower". Więcej by nie ruszył czyjegoś.
Przepraszam, że przerwałem, konduktor bilet zawołał.
Przecież, to dyskryminacja, napisać komuś na plecach, że jest złodziejem, to HAŃBA, dyskryminacja, nie można komuś robić żadnej krzywdy... a co będzie, jak wróci do społeczeństwa po paru miesiącach/latach odsiadki?
Nie wolno...
Wolno wyzywać wszystkich wierzących, że są dziwny czlowiek mi, że wierzą... wszystkich idących na marszach za Niepodległość... ale osobę która sobie 'pożyczyła' rower?
Do tego doprowadza, RÓWNOUPRAWNIENIE...Zastosowana autokorekta
A dlaczego społeczeństwo ma płacić za więzienne sanatorium dla gnoja z lepkim łapami?! Tylko wystawienie go na pośmiewisko może go nauczyć że na swoje trzeba zapracować, ale najpierw trzeba go dorwać.
W moim poście nie ma podtekstów politycznych, więc dla stęsknionych wrażeń i sensacji raczej nie będzie zbyt ciekawy. Ale znając życie to pewnie ktoś się znajdzie