~~Kółka napisał(a): A policja to istnieje w tym kraju ? Popracowali kilka dni i już mają wolne ? na drogach znowu dzicz i szaleństwa, nikt nic nie widzi .
~~BOLESLAWIANINININ napisał(a): Należałoby młodzież przeszkolić z zachowania na drodze i w obrębie drogi. W zeszły weeknd, pewien chlopiec koło kościoła na Lasickiej, skryty za betonowym słupem informacyjnym, wybiegł na pasy wprost przejeżdżającemu samochodowi od strony wojska. Tam jest ograniczona widocznosc,zaslaniaja ja zaparkowane samochody. Jadąc z drugiej strony zauważyłem, że igra z losem. Nie mogłem mu nawet nic powiedzieć bo uciekł do kościoła po schodach. Kilka slow mogloby zaważyć nad jego przyszłością. Dużo nie trzeba do nieszczęścia....
~~Luki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kółka napisał(a): A policja to istnieje w tym kraju ? Popracowali kilka dni i już mają wolne ? na drogach znowu dzicz i szaleństwa, nikt nic nie widzi .
Policja w tym kraju ochrania "kaczora " i jego świtę
~~Czarnobrązowa Rezeda napisał(a):Ktoś napisał: ~~BOLESLAWIANINININ napisał(a): Należałoby młodzież przeszkolić z zachowania na drodze i w obrębie drogi. W zeszły weeknd, pewien chlopiec koło kościoła na Lasickiej, skryty za betonowym słupem informacyjnym, wybiegł na pasy wprost przejeżdżającemu samochodowi od strony wojska. Tam jest ograniczona widocznosc,zaslaniaja ja zaparkowane samochody. Jadąc z drugiej strony zauważyłem, że igra z losem. Nie mogłem mu nawet nic powiedzieć bo uciekł do kościoła po schodach. Kilka slow mogloby zaważyć nad jego przyszłością. Dużo nie trzeba do nieszczęścia....