~~Ja napisał(a): Z Ta kobieta są tylko problemy od kąd tu mieszka mam jej dosyć zrobiła z podwórka prywatny ogródek zamiata liście wkoło zaparkowanych aut na parkingu obijając je lubi też często blokować przejazd niech sobie uprawia własną działkę nie podwórkoto co robi to cieszy oko. No chyba , że ktoś musi skorzystać z pomocy okulisty.
~~A napisał(a): Może ta pani przesadziła z wielkością ogródka. Inni pewnie też chcą korzystać z podwórka.
~~Brudnożółty Nachyłek napisał(a): Jakbym posadził 2 ary ziemniaków to też nikt z administracji by nic nie powiedział? Chce mieć ogródek niech go sobie kupi. Na działkach a nie na podwórku. Albo na wieś niech się wyprowadziA może skorzystać z własnego pomysłu i zrobić to samemu i zapomnieć o problemie ???
~~Błękitna Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: ~~A napisał(a): Może ta pani przesadziła z wielkością ogródka. Inni pewnie też chcą korzystać z podwórka.
Nie ma prawa tego robić,to jest zawłaszczanie przestrzeni wspólnej,ale w kartonowym państwie można wszystko,no prawie wszystko
~~Ja napisał(a): Z Ta kobieta są tylko problemy od kąd tu mieszka mam jej dosyć zrobiła z podwórka prywatny ogródek zamiata liście wkoło zaparkowanych aut na parkingu obijając je lubi też często blokować przejazd niech sobie uprawia własną działkę nie podwórkoa może
~~Miedzianoczerwona Czereśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Topinambur napisał(a):z pretensjami o tabliczkę to do mzgm wBolesławcu. A jak ktoś nie rozumie znaków graficznych to może warto pójść na za zajęcia do przedszkola. Za płotemKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Anna napisał(a): Problem jest taki, ze ta pani myśli ze jest właścicielem całego tego terenu bo tam sadzi rośliny , nie można wejść na trawnik ani człowiekowi ani psu, poprostu nie można tam chodzic z psem, nie mówię tu o załatwianiu się przez psa, krzywo patrzy na każdego kto przekroczy tył zabudowy śmietników .
Z tyłu śmietnika jest zakaz wyprowadzania psa. Sprzątanie po psie to obowiązek właściciela. W Bolesławcu miejsc na spacer nie brakuje .
Zatem miłych spacerów !
A z jakiej racji jest zakaz dla wyprowadzania psów , to nie Arabia Saudyjska ze psom nigdzie nie wolno, dlaczego nie mogę chodzic tam z psem który nie brudzi i nie zostawia odchodów , większość ludzi gorzej śmieci , a po drugiej stronie budynku czyli w Rynku, Amerykanie i nie tylko obsikują budynek… to wolny kraj i będę sobie spacerowała z psem tam gdzie chce , niech ta pani da tabliczkę zakaz dla ludzi, skoro jest samozwańczym właścicielem tego terenu
~~Liliana napisał(a):to takie polskie, swoiste
Pani ogródek się nie podoba bo to nie jej pomysł..ale nic to pójdzie do kościoła pomodli sie..wróci i dalej wojenka..iście po katolicku