~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
~~Smolisty Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
Co ma wycinka do tematu?
~~Mieszkaniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Smolisty Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Polecam wszystkim okolicznym mieszkańcom pójść na spacer własnie do lasu i zobaczyć jak Ci specjaliści wycinają Nasze wspólne dobro! Ostatnio jak poszedlem z psem na spacer z Gromadki w kierunku Osłej.. To wbiłem się w szok ile lasu jest wycięte! Przy drodze głównej drzewa są ale gdy wejdziemy głębiej w las ukazują się ogromne zręby! Bandyci powycinali w jedną wiosne lasy które rosły 100lat. Szkody które wyrządzają ludzie na quadach czy crossach to 0,00001% tego co wyczyniają bandyci którzy wycinają na potęge lasy..
Co ma wycinka do tematu?
Takiemu Baranowi jak ty można tłumaczyć ale i tak nie zrozumiesz.. barany tak mają nie przejmuj się.
Barana to sobie znajdź w rodzinie i jemu tłumacz dlaczego swędzi cię dupa