~~Butelkowy Tulipan napisał(a): a zatwierdził to i podpisał klan mkkwaczy...;D
ladaco napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Tulipan napisał(a): a zatwierdził to i podpisał klan mkkwaczy...;D
Prezydent Lech Kaczyński w 2009 -ym roku podpisał dyrektywę znoszącą dyrektywę z roku 2004go do czasu uchwalenia nowej. Tej nowej z linią obrony na Wiśle nie mógł podpisać ponieważ został zamordowany w Smoleńsku.
~~Płomienista Firletka napisał(a): Każde dobrze zorganizowane państwo ma w strategii obronnej kilka kolejnych linii obrony na wypadek napaści przez wroga.
Linia obrony na przebiegu rzek jest jedną z najczęściej spotykanych.
Nie dziwi mnie że jedną linii obrony Polski jest linia Wisły.
Ale to jedna z kilku ina pewno nie jedyna ani nie pierwsza.
Pierdzielenie pisowców o "oddawaniu" Polski ruskim to tylko kolejny dowód indolencji i nieuctwa tych matołów.
~~Brudna Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a): Każde dobrze zorganizowane państwo ma w strategii obronnej kilka kolejnych linii obrony na wypadek napaści przez wroga.
Pierdzielenie pisowców o "oddawaniu" Polski ruskim to tylko kolejny dowód indolencji i nieuctwa tych matołów.
A linia na Bugu to nie lepsza? No chyba że ty mieszkasz w Słubicach.
~~Brudna Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienista Firletka napisał(a): Każde dobrze zorganizowane państwo ma w strategii obronnej kilka kolejnych linii obrony na wypadek napaści przez wroga.
A linia na Bugu to nie lepsza? No chyba że ty mieszkasz w Słubicach.