~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Walka Ukrainy z Rosją to walka również o bezpieczeństwo Polski i dlatego, bez względu wszelkie inne sprawy mamy obowiązek i mocny interes aby ciągle i znacząco wspierać Ukrainę.
Mógłbyś mi wyjaśnić w jaki sposób Ukraińcy walczą o bezpieczeństwo Polski?
I jaki mamy interes w tej wojnie?
Naprawdę takie rzeczy trzeba ci tłumaczyć ? Im więcej kacapów , idoli Janusza z DM trafi z Ukrainy do sowieckiego nieba ,tym bezpieczniej dla Polski .Że zacytuje twojego guru ,, to oczywista oczywistość ''.
Właśnie przez takie wysyłanie "Ruskich" (cywili) do nieba przez Ukraińców mają teraz tam wojnę.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Walka Ukrainy z Rosją to walka również o bezpieczeństwo Polski i dlatego, bez względu wszelkie inne sprawy mamy obowiązek i mocny interes aby ciągle i znacząco wspierać Ukrainę.
Mógłbyś mi wyjaśnić w jaki sposób Ukraińcy walczą o bezpieczeństwo Polski?
I jaki mamy interes w tej wojnie?
Naprawdę takie rzeczy trzeba ci tłumaczyć ? Im więcej kacapów , idoli Janusza z DM trafi z Ukrainy do sowieckiego nieba ,tym bezpieczniej dla Polski .Że zacytuje twojego guru ,, to oczywista oczywistość ''.
Właśnie przez takie wysyłanie "Ruskich" (cywili) do nieba przez Ukraińców mają teraz tam wojnę.
Oczywiście Ukraina najechała miłującą pokój Rosję i jej wojska stoją pod Moskwą.
- Przypominamy, że Rosja nigdy nikogo nie zaatakowała w swojej historii. I Rosja, która przeżyła tyle wojen, jest ostatnim krajem w Europie, który chce choćby wypowiedzieć słowo „wojna” - Pieskow
oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Bombardowali tylko rosyjskojęzycznych Ukraińców na " swoim" terytorium.
Zgłoś do moderacji
~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji
Charków to było miasto w 90% rosyjskojęzyczne. Nie słyszałem aby Ukraińcy go bombardowali.
~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji
Charków to było miasto w 90% rosyjskojęzyczne. Nie słyszałem aby Ukraińcy go bombardowali.
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji
~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a): Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji
"Rosjanie stanowią większość ludności tylko na Krymie – 58,3%, ale i tam ich liczba zmniejszyła się o 7,3%. W obwodzie donieckim odsetek Rosjan wynosi 38,2%, w ługańskim – 39%, w charkowskim, zaporoskim i odeskim natomiast od 20,7 do 25,6%."
Na Dolnych Młynach 38 Ruscy też w większości , mamy ich zbombardować ?