Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

22745
oprych
14 stycznia 2024r. o 15:24
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Walka Ukrainy z Rosją to walka również o bezpieczeństwo Polski i dlatego, bez względu wszelkie inne sprawy mamy obowiązek i mocny interes aby ciągle i znacząco wspierać Ukrainę.

Mógłbyś mi wyjaśnić w jaki sposób Ukraińcy walczą o bezpieczeństwo Polski?
I jaki mamy interes w tej wojnie?

Naprawdę takie rzeczy trzeba ci tłumaczyć ? Im więcej kacapów , idoli Janusza z DM trafi z Ukrainy do sowieckiego nieba ,tym bezpieczniej dla Polski .Że zacytuje twojego guru ,, to oczywista oczywistość ''.

Właśnie przez takie wysyłanie "Ruskich" (cywili) do nieba przez Ukraińców mają teraz tam wojnę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~syn krawcowej niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 15:39
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Walka Ukrainy z Rosją to walka również o bezpieczeństwo Polski i dlatego, bez względu wszelkie inne sprawy mamy obowiązek i mocny interes aby ciągle i znacząco wspierać Ukrainę.

Mógłbyś mi wyjaśnić w jaki sposób Ukraińcy walczą o bezpieczeństwo Polski?
I jaki mamy interes w tej wojnie?

Naprawdę takie rzeczy trzeba ci tłumaczyć ? Im więcej kacapów , idoli Janusza z DM trafi z Ukrainy do sowieckiego nieba ,tym bezpieczniej dla Polski .Że zacytuje twojego guru ,, to oczywista oczywistość ''.

Właśnie przez takie wysyłanie "Ruskich" (cywili) do nieba przez Ukraińców mają teraz tam wojnę.

Oczywiście Ukraina najechała miłującą pokój Rosję i jej wojska stoją pod Moskwą.

- Przypominamy, że Rosja nigdy nikogo nie zaatakowała w swojej historii. I Rosja, która przeżyła tyle wojen, jest ostatnim krajem w Europie, który chce choćby wypowiedzieć słowo „wojna” - Pieskow
22745
oprych
14 stycznia 2024r. o 15:59
Nie najechała Rosji.
Bombardowali tylko rosyjskojęzycznych Ukraińców na " swoim" terytorium.

Dopisane 14.01.2024r. o godz. 15:59:

Mam nadzieję że równie mocno "potępiasz" USA i ich tak zwaną Koalicję która obecnie bombarduje Jemen, za to że zaatakowali jakieś statki na morzu Czerwonym.
~~Srebrzystobiały Kopytnik niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 15:59
oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji

Charków to było miasto w 90% rosyjskojęzyczne. Nie słyszałem aby Ukraińcy go bombardowali.
~~syn krawcowej niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 16:08
W Estonii 24% ludności jest z pochodzenia Rosjanami . Wcale się nie zdziwię jak Estończycy za chwilę zaczną ich bombardować ,i aby zapobiec ludobójstwu , będą musiały tam wkroczyć wojska rosyjskie .
22745
oprych
14 stycznia 2024r. o 16:16
~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji

Charków to było miasto w 90% rosyjskojęzyczne. Nie słyszałem aby Ukraińcy go bombardowali.

~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji

"Rosjanie stanowią większość ludności tylko na Krymie – 58,3%, ale i tam ich liczba zmniejszyła się o 7,3%. W obwodzie donieckim odsetek Rosjan wynosi 38,2%, w ługańskim – 39%, w charkowskim, zaporoskim i odeskim natomiast od 20,7 do 25,6%."

~~Lucjan niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 16:20
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji

~~Srebrzystobiały Kopytnik napisał(a): Ktoś napisał: oprych napisał(a):
Nie najechała Rosji.
Zgłoś do moderacji

"Rosjanie stanowią większość ludności tylko na Krymie – 58,3%, ale i tam ich liczba zmniejszyła się o 7,3%. W obwodzie donieckim odsetek Rosjan wynosi 38,2%, w ługańskim – 39%, w charkowskim, zaporoskim i odeskim natomiast od 20,7 do 25,6%."

Na Dolnych Młynach 38 Ruscy też w większości , mamy ich zbombardować ?
22745
oprych
14 stycznia 2024r. o 16:35
A co? Wy Ukraińcy?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza