~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): no to proszę bardzo ...wytknij mi błędy jakie mi zarzucasz...;D
no chyba że rozpaczliwie uczepisz się zwykłych literówek, braku jakiegoś przecinka lub czegoś tam podobnego...;D
dawaj ...
~~Szarożółty Wyżlin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): no to proszę bardzo ...wytknij mi błędy jakie mi zarzucasz...;D
no chyba że rozpaczliwie uczepisz się zwykłych literówek, braku jakiegoś przecinka lub czegoś tam podobnego...;D
dawaj ...
... tak bezstronnie, ale chyba powinno być ... ludzie bijący ...
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): dawaj konkrety bo nie mam czasu na szukanie...
oglądam mecz Hurkacza bo brakuje mi wynik a przeglądam już kolejną ofertę STS-u...
~~Beżowobrązowy Ognik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): dawaj konkrety bo nie mam czasu na szukanie...
oglądam mecz Hurkacza bo brakuje mi wynik a przeglądam już kolejną ofertę STS-u...
Najpierw krytykujesz rozmówcę, że dobiera nieodpowiednie słowa. Nota bene bezzasadnie.
Potem otrzymujesz kontrę, że nie znasz gramatyki języka polskiego, ale dalej uparcie nie przyjmujesz tego do wiadomości.
Po podaniu przykładów twoich błędów piszesz, że nie masz czasu i każesz podać sobie wytłumaczenie.
Paradne!
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a): ....ja tylko proszę o przykłady...
musisz się bardziej postarać z tą swoją argumentacją...
~~Czerwonobrunatny Winobluszcz napisał(a):