Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Protest 4 czerwca w Warszawie

~~profos niezalogowany
4 czerwca 2023r. o 22:13
wołodymyrze frasyniu,granica z ojczyzną twoich przodków jest otwarta, stań do walki z najeźdźcą,tu kozaków nie POtrzebujemy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szafranowy Tytoń niezalogowany
4 czerwca 2023r. o 22:29
Czy pampers kaczynskiego już wymieniony? Czy tchórza kaczynskiego wogole ktoś widział Czy dalej pod łóżkiem schowany? Kłamliwy pis !!
~~Donald Tusk Profesor niezalogowany
4 czerwca 2023r. o 22:54
Ja już . Mam mokro . A co będę se profesorem . POmyleni kupią wszystkie moje kłamstwa .
~~stara doradczyni niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 4:09
Powiem Wam moi mili, że jestem głęboko rozczarowana tym marszem. Nic, żadnej afery, awantury, żadnej inby, bijatyki. Żadnej bitwy o Empik, żadnego palenia na stosie. A idźta wy wszyscy z czymś takim.
~~Takie polskie niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 6:15
W praworządnej Francji to by byli pałowani, a u nas w nie praworządnej Polsce zbluzgali rząd i wyborców PiS i uśmiechnięci pojechali se do domów.
~~Szafranowy Tytoń niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 6:57
~~Takie polskie napisał(a): W praworządnej Francji to by byli pałowani, a u nas w nie praworządnej Polsce zbluzgali rząd i wyborców PiS i uśmiechnięci pojechali se do domów.
rząd pis należy wywieźć na taczkach najlepiej prosto do kamieniołomów!! To zdrajcy Polski !!
~~Jasnogranatowy Len niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 9:03
No ,we Francji to przynajmniej 500 samochód by spłonęło i 200 policjantów rannych . Ale tam są już wolne sądy .
~~Wiem niezalogowany
5 czerwca 2023r. o 9:11
Jednak w nas Polakach jest potencjał,co wczoraj udowodniliśmy.Wspaniałe spotkanie w stolicy ,na ulicach radość,obrona Konstytucji,przyjaźń..Niech żyje POLSKA!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza