Kto stoi za stowarzyszeniem Nigdy Więcej? Kto je politycznie wspierał? Wspiera? Komu zależy aby Polak wybitny sędzia, że światową renomą nie mógł nas Polaków reprezentować na finale LM.
Macie w marzeniach zfederalizowaną europę ze stolicą w Berlinie? Bo za takim bytem są wyborcy platformy ,lewicy,SLD i innych pomiotów postkomunistycznych.
~~Malachitowa Aralia niezalogowany 2 czerwca 2023r. o 12:21
~~Rydzu napisał(a): Macie w marzeniach zfederalizowaną europę ze stolicą w Berlinie? Bo za takim bytem są wyborcy platformy ,lewicy,SLD i innych pomiotów postkomunistycznych.
~~Rezedowy Bratek niezalogowany 2 czerwca 2023r. o 12:31
Tego się nie da już zatuszować jaki to bezmyślny człowiek niby po studiach i nie wie co podpisał, wszyscy wiedzą kim jest i na czyje zawołanie ale ja nie muszę się wstydzić na kogo głosowałem na pewno nie na to coś .
~~bolecnauta niezalogowany 2 czerwca 2023r. o 12:33
W tytule brakuje słowa Prezydent lub Prezydent Duda, to świadczyłoby o szacunku do sprawowanej funkcji głowy państwa. Bez tego słowa można mieć wrażenie że ten tytuł odnosi się do jakiego np. kolegi Pana redaktora.
Prosiłbym również o nie wprowadzanie bolecnautów w błąd, gdyż nie ma ustawy "lex Tusk", po prostu taka ustawa literalnie nie istnieje.
Z pozdrowieniem bolecnauta.
Jak się nie wie co się podpisuje to mi w końcu podsuną " Leć Duda " i też podpisze coś nieprawdopodobnego jakie to nie przystające głowie państwa ale jaki naród takie i " Leć Duda " .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.