~~Żółtawozielona Magnolia napisał(a): Turniej rycerski w krzyżowej. Czy tam chocaz był kiedyś jakiś zameczek czy poprostu tylko organizują jakis turniej bo niemaja innych pomysłów. Krzyżowa jakos nie koniecznie kojarzy się z rycerzami? Czy się mylę?
~~ja napisał(a):zadałem pytanie. Nie potrafisz czytać i sam się czepiasz. A na dmuchancach świat się nie kończy! I za darmo nic nie ma, nie uczyli w szkole?Ktoś napisał: ~~Żółtawozielona Magnolia napisał(a): Turniej rycerski w krzyżowej. Czy tam chocaz był kiedyś jakiś zameczek czy poprostu tylko organizują jakis turniej bo niemaja innych pomysłów. Krzyżowa jakos nie koniecznie kojarzy się z rycerzami? Czy się mylę?
Przestań się czepiać, dmuchańce dla dzieci za darmo, zrobili coś ciekawego, wstęp wolny to po jakiego grzyba się czepiasz i wymyślasz?
~~ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawozielona Magnolia napisał(a): Turniej rycerski w krzyżowej. Czy tam chocaz był kiedyś jakiś zameczek czy poprostu tylko organizują jakis turniej bo niemaja innych pomysłów. Krzyżowa jakos nie koniecznie kojarzy się z rycerzami? Czy się mylę?
Przestań się czepiać, dmuchańce dla dzieci za darmo, zrobili coś ciekawego, wstęp wolny to po jakiego grzyba się czepiasz i wymyślasz?
~~Emerytka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawozielona Magnolia napisał(a): Turniej rycerski w krzyżowej. Czy tam chocaz był kiedyś jakiś zameczek czy poprostu tylko organizują jakis turniej bo niemaja innych pomysłów. Krzyżowa jakos nie koniecznie kojarzy się z rycerzami? Czy się mylę?
Jakie tam za darmo. Dostali pieniądze z gminy 45 tysięcy. Czy warto organizować taką imprezę?
Nie dostali tylko wystartowali w konkursie i nie na jedną tylko na dwie imprezy. I dzięki temu że starają się o środki Ty masz za darmo. 45 tys na dwie imprezy a zapytaj ile wydaje się na imprezy gminne lub miejskie;)))