~~Jaccek napisał(a): Złodziejstwo jest na szczeblach rajców miasta. Tak łupieżczego systemu parkingowych opłat nie ma nigdzie. Najnowszy przykład parking przy pkp. Niedziela po 21ej. Podjechałem na parking by odebrać starszą osobę niepełnosprawną z dworca. Nie było mnie 6 minut. Już czeka na mnie kwit mandatowy. W każdym cywilizowanymkraju ,mieście są zasady 15 minut. Nie mówiąc o niepłatnych okresach w określonych porach doby. Ale Bolesławiec do nich nie należy. Takiego łupiestwa rodem ze średniowiecza nigdzie nie spotkasz. Ci co podejmują takie decyzję maj rozmiękczone mózgi jak kaolin na gliniane dzbany. Bolesławiec miastem dzbanów i to prawda .
~~Jaccek napisał(a): Złodziejstwo jest na szczeblach rajców miasta. W każdym cywilizowanymkraju ,mieście są zasady 15 minut. Nie mówiąc o niepłatnych okresach w określonych porach doby. .
~~Ciemnobursztynowa Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaccek napisał(a): Złodziejstwo jest na szczeblach rajców miasta. Tak łupieżczego systemu parkingowych opłat nie ma nigdzie. Najnowszy przykład parking przy pkp. Niedziela po 21ej. Podjechałem na parking by odebrać starszą osobę niepełnosprawną z dworca. Nie było mnie 6 minut. Już czeka na mnie kwit mandatowy. W każdym cywilizowanymkraju ,mieście są zasady 15 minut. Nie mówiąc o niepłatnych okresach w określonych porach doby. Ale Bolesławiec do nich nie należy. Takiego łupiestwa rodem ze średniowiecza nigdzie nie spotkasz. Ci co podejmują takie decyzję maj rozmiękczone mózgi jak kaolin na gliniane dzbany. Bolesławiec miastem dzbanów i to prawda .
Podziekuj lokalnemu carowi.
~~Jaccek napisał(a): Złodziejstwo jest na szczeblach rajców miasta. Tak łupieżczego systemu parkingowych opłat nie ma nigdzie. Najnowszy przykład parking przy pkp. Niedziela po 21ej. Podjechałem na parking by odebrać starszą osobę niepełnosprawną z dworca. Nie było mnie 6 minut. Już czeka na mnie kwit mandatowy. W każdym cywilizowanymkraju ,mieście są zasady 15 minut. Nie mówiąc o niepłatnych okresach w określonych porach doby. Ale Bolesławiec do nich nie należy. Takiego łupiestwa rodem ze średniowiecza nigdzie nie spotkasz. Ci co podejmują takie decyzję maj rozmiękczone mózgi jak kaolin na gliniane dzbany. Bolesławiec miastem dzbanów i to prawda .
~~icus picuś napisał(a): Przygotowania do Smart City pełną para .Latarnie z Atenami 5G zamontowano! a Owieczki z radością beeeeeee.