Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uśmiechnięci ludzie, świetna zabawa czyli integracyjny festyn parafialny przy Orzeszkowej [WIDEO, FOTOREPORTAŻ]
~~Zzieleniały Dąb niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 7:46
W tym regionie ludzie się uśmiechają tylko kiedy drugiemu krzywdę zrobią
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtozielony Zimowit niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 9:24
~~Zzieleniały Dąb napisał(a): W tym regionie ludzie się uśmiechają tylko kiedy drugiemu krzywdę zrobią

Raczej w kraju.
~~Jasnofioletowa Wiśnia niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 9:27
Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))
~~Brunatnorudy Lędźwian niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 10:33
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))
oni się biorą z pisu !!
~~Bladożółta Frezja niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 10:37
Panie Boze
~~Brunatnorudy Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))
oni się biorą z pisu !!

Panie Boze uchron nas pszed PiSem - czy to pomoze
~~oloooo niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 11:18
No i super.... a niedorajdami życiowymi, takimi jak wyżej, się nie przejmujcie :D
~~Zielonoszare Przymiotno niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 11:30
Dobra zabawa, dużo lepsza niż Dni Bolesławca orzy kościele na placu zamkowym
~~Zzieleniały Dąb niezalogowany
11 czerwca 2023r. o 12:53
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))[/
~~Brunatnorudy Lędźwian napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))
oni się biorą z pisu !!

Doświadczenie życiowe widzicie jak można kogoś zdegradować codziennym gnojeniem wtedy na takie imprezy nawet się pluje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza