~~Zzieleniały Dąb napisał(a): W tym regionie ludzie się uśmiechają tylko kiedy drugiemu krzywdę zrobią
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))oni się biorą z pisu !!
~~Brunatnorudy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))oni się biorą z pisu !!
~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))[/~~Brunatnorudy Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Wiśnia napisał(a): Skąd się biorą tacy jak ci powyżej? Nie byli, ale już mają swoje złote myśli... To właśnie dzięki wam ten naród może wyglądać tak jak go opisujecie..bo ja tam widziałem piękna, rodzinna atmosferę i życzliwość... super spotkanie :))oni się biorą z pisu !!
Doświadczenie życiowe widzicie jak można kogoś zdegradować codziennym gnojeniem wtedy na takie imprezy nawet się pluje