~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .z
~~Miloner Donald Tusk napisał(a): Ja już cały węgiel w aptece wykupił całą chatę
mam zafajdaną . PO obejrzeniu RESETU . A to 1 odcinek był .
Zastosowana autokorekta
~~Zakaz skrętu w lewo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miloner Donald Tusk napisał(a): Ja już cały węgiel w aptece wykupił całą chatę
mam zafajdaną . PO obejrzeniu RESETU . A to 1 odcinek był .
Oj prawda prawda.Tych Obywatelskich "osiągnięć "dziedzica pruskiego Tuska będzie jeszcze wiele .Słońce Peru ,Kremla i Bundestagu i jego wyznawców kiszka stolcowa będzie bardzo mocno eksploatowana.
~~Perłowa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .z
Cześć, Tereska! Idź kobieto spać, bo bredzisz.