~~Bladolawendowa Szachownica napisał(a): ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): piSSdzielcom mało sejmu...
dlatego wbrew włażą jaż za ołtarze i tam prowadzą swoją ''bolszewicką agitkę''
a kto im w tym pomaga ?...''tęczowy'' jędraszewki...;D
~~Bordowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Szachownica napisał(a): ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): piSSdzielcom mało sejmu...
dlatego wbrew włażą jaż za ołtarze i tam prowadzą swoją ''bolszewicką agitkę''
a kto im w tym pomaga ?...''tęczowy'' jędraszewki...;D
Proszę podać przykłady bolszewickiej agitki.
nie dyskutuj z nim to thebil jest
~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .
Zastosowana autokorekta
~~Żonkilowa Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .
Nie przykładasz do tego ręki? Wzięłaś dużą waloryzacje emerytury, bierzesz 13 -tkę, a i może 14-tkę i kupczysz na te ręce, które ci dają. Wrócą platfusy z PSL i SLD i pinindzy ni ma i ni będzie. Wtedy też będziesz szczekać na forach jak śrubę przykręcą i tylko najbogatsi będą dobrze sobie żyć w naszym kraju.Zastosowana autokorekta