Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koalicja Obywatelska przed PiS-em i Konfederacją, ale nie w naszym powiecie.
~~Bordowa Frezja niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 19:17
~~Bladolawendowa Szachownica napisał(a): ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): piSSdzielcom mało sejmu...
dlatego wbrew włażą jaż za ołtarze i tam prowadzą swoją ''bolszewicką agitkę''
a kto im w tym pomaga ?...''tęczowy'' jędraszewki...;D

Proszę podać przykłady bolszewickiej agitki.

nie dyskutuj z nim to thebil jest
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kirowy Rdest niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 20:25
Głosujesz na pis ? Jesteś złodziejem i kłamcą!
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 20:59
~~Bordowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Szachownica napisał(a): ~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): piSSdzielcom mało sejmu...
dlatego wbrew włażą jaż za ołtarze i tam prowadzą swoją ''bolszewicką agitkę''
a kto im w tym pomaga ?...''tęczowy'' jędraszewki...;D

Proszę podać przykłady bolszewickiej agitki.

nie dyskutuj z nim to thebil jest

mało wam piSSdzielce sejmu?
mało wam tvszczujni ? ...teraz jeszcze otwarcie agitka w kościołach?
piSSlamskie du.rn.ie
~~Rudy kacap niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 21:02
21: 30 film dokumentalny o mnie i radziu . Cała prawda o naszym lizaniu dupy kacapom .
~~Tereska niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 22:00
Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .
~~Żonkilowa Wiekuistka niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 22:04
~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .

Nie przykładasz do tego ręki? Wzięłaś dużą waloryzacje emerytury, bierzesz 13 -tkę, a i może 14-tkę i ...sz na te ręce, które ci dają. Wrócą platfusy z PSL i SLD i pinindzy ni ma i ni będzie. Wtedy też będziesz szczekać na forach jak śrubę przykręcą i tylko najbogatsi będą dobrze sobie żyć w naszym kraju.

Zastosowana autokorekta

~~Chabrowy Brokuł niezalogowany
13 czerwca 2023r. o 23:28
~~Żonkilowa Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tereska napisał(a): Ludzie zakłamani są niesamowicie , podobnie jak przed wyborami , mścili , komentowali a poszli i zagłosowali za PiS i teraz będzie tak samo tylko nie lamentujcie potem już bo słuchać się nie da . Sprzedajni za 500 zł i parę ochłapów do renty , idźcie i głosujcie na tych złodziei . Ja do tego ręki nie przykładam i mam czyste sumienie .

Nie przykładasz do tego ręki? Wzięłaś dużą waloryzacje emerytury, bierzesz 13 -tkę, a i może 14-tkę i kupczysz na te ręce, które ci dają. Wrócą platfusy z PSL i SLD i pinindzy ni ma i ni będzie. Wtedy też będziesz szczekać na forach jak śrubę przykręcą i tylko najbogatsi będą dobrze sobie żyć w naszym kraju.Zastosowana autokorekta

A oni swoje dają czy moje i innych, z których pobierają podatki?? No tak, przecież rząd nie ma swoich pieniędzy :] Jesteśmy teraz taką potęgą i tak dobrze finansowo stoimy, że uzbrojenie od Korei kupujemy za kredyt przez nich udzielony xD. Dług publiczny prawie podwojony od 2015r. 13sta emerytura to nic innego jak suma z 12 miesięcy podatków jakie są ściągane przy jej wypłacaniu. +500 miało spowodować wzrost urodzeń a jest na odwrót. I jeszcze umierające kobiety na sepsę bo lekarze boją się (albo nie chcą) podjąć decyzji ratującej kobiety w ciąży. A teraz wracaj oglądać TVPiS i czytać Do Rzeczy, Sieci i inne odmóżdżające tytuły. No i nie zapomnij wspomóc Rydzyka (chociaż kasę dostaje non stop z różnych ministerstw).
~~Żonkilowy Bukszpan niezalogowany
14 czerwca 2023r. o 0:23
co to za idiocki sondaż i mydlenie oczu .. wiadomo że PIS wygra i zmiażdży tych wszystkich platfusów kłamców i złodzoei
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza