~~Markus napisał(a): Ci co tak plują na PIS po winni poczytać historie Polskiej Prywatyzacji bo pewnie byli dziećmi i nic nie wiedzą i nie chcą wiedzieć bo czytanie o prawdzie pewnie nie leży w gesti dzieci i wnóków resortowych ja niestety przeżyłem tą ich całą prezerwtyzacje i doskonale wiem co obiecywali a co zrobili z Polską i Polakami dlatego WONT z Polski jak nie pasuje że teraz dopiero wychodzi jak to wspaniałe żądzili przy pomocy EKONOMISTÓW światowej sławy ha.ha BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ w chańba jako autor holokaustu na Polakach.
Żałosny, chory staruch o pokręconej i fanatycznej mentalności. Straszne jest to co ten PISi zwyrodnialec ze swoją bandą zakompleksionych wazeliniarzy zrobił z Polską. A posługuje się zaledwie narracją tożsamościową. Dał motłochowi pozorną sprawczość, kupił sobie wyborców za parę złotych...a i tak traktuje ich jak zwierzęta w klatce. Taka jest właśnie Polska. Wreszcie wiemy kim jesteśmy, a jesteśmy postfeudalnym amalgamatem bez właściwości i charakteru. Okopani w swoich mieszkankach i domkach z grillem. Nie interesuje nas państwo, nie interesuje nas Polska, bo mamy w głowach Cebulandię.