~~Chi hi chi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cha cha cha cha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Pernecja napisał(a): Ja żołnierz Wojska Polskiego .Tak mi dopomóż Bóg".
Pomoże ?
Zawsze pomaga w sprawach dla ciebie dobrych. Tylko mósisz być na Jego pomoc otwarty.
~~Posiwiała Psianka napisał(a): wielebny ...dlaczego nie pomaga molestowanym i gwałconym przez klechów dzieciom?
dlaczego nie razi gromami tych kieckowych pedofili?
~~Posiwiała Psianka napisał(a): czyli te wszystkie ''gienierały'' z 39' jak wiali do Rumunii to zdrajcy niegodni munduru ...;D
a nawiązując do tej przysięgi to warto tu wspomnieć o słowach ''za wolność waszą i naszą ...z tym tylko zastrzeżeniem że jakoś na przestrzeni dziejów najlepiej jednak wychodziła walka o czyjąś wolność...najczęściej na obczyźnie...
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Chi hi chi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cha cha cha cha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistozielona Pernecja napisał(a): Ja żołnierz Wojska Polskiego .Tak mi dopomóż Bóg".
JAkoś dziwnie nikomu z PISdu nie przeszkadza że to niemiecki Leopard aż dziwne że pisdzielce też tam są
~~Posiwiała Psianka napisał(a): wielebny ...dlaczego nie pomaga molestowanym i gwałconym przez klechów dzieciom?
dlaczego nie razi gromami tych kieckowych pedofili?