Nie widzę tego bogactwa w naszej gminie. Drogi osiedlowe gruntowe niedokończone (Szkolna , Leśna, Ogrodowa ,inne) , gruntowe gminne pełne dziur , w lasach pełno śmieci, rowy zarośnięte krzewami i drzewami ,braki w oświetleniu ulic , plątające się po wioskach grypy pijaczków i inne zaniedbania. Może ktoś się czuje , że mieszka w tak bogatej gminie , bo ja nie. Moze w przyszłości?
Rozumiem, że chodzi o statystyczny dochód gminy, podzielony przez liczbę mieszkańców.
Gmina Gromadka ma mało mieszkańców, więc niewielki dochód gminy daje nam takie miejsce w statystykach.
Nie wiem ile ma dzisiaj gmina Bolesławiec ale powinna mieć cztery razy większy dochód jak Gromadka.
Chyba, że chodzi o dochód statystycznego mieszkańca Gromadki do mieszkańca gminy Bolesławiec i tu też mam wątpliwości.
~~Malachitowa Wiekuistka niezalogowany 19 sierpnia 2023r. o 11:51
Widać, że bogata mln na ścieżkę rowerową, miliony na posterunek policji, miliony na basen, oświetlenie uliczne, które świeci się cały dzień, masę śmieci wzdłuż rzeki, śmieci ze słonecznika oraz rozbite szkło w żwirku/ piance/betonie na placu zabaw dla dzieci i siłowni.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.