~~Piernikowy Cedr niezalogowany 20 sierpnia 2023r. o 18:39
~~Gavron Geniusz Zła napisał(a): Nowak nie jest artystą tylko politykiem. I to, że nie ma Gliniady w Bolesławcu to sprawa wyłącznie polityczna. Szkoda.
Brak tej żenującej chały to żadna szkoda dla miasta.
To ulga.
Przez ten cały cyrk obrzydzili tą gliniadę.
Panowie błagam macie cały rok czasu do wyjaśnienia całej sprawy . Chyba ,że potrzebny wam rozgłos celebrycki to zobaczymy ten cały cyrk taki sam .
Więc za rok jeżeli sprawa nie zostanie wyjaśniona i będzie to samo proponuję zrezygnować z antyreklamy naszego miasta . Jeżeli wyjdą jak co roku będą się kłócić wygwizdac tą całą paranoję z jednej i drugiej strony .
~~Uczestnik niezalogowany 20 sierpnia 2023r. o 22:49
Nie znam się, nie orientuje w przepychankach między jednymi i drugimi. Przez przypadek trafiłam do Bolesławca w sobotę i dałam się ponieść zabawie. Wypapra a w glinie wzięłam udział w paradzie i dobrze się bawiłam. Była muzyka, taniec i uśmiechy oglądających. Tak to powinno wyglądać. Wracałam do domu z myślą - wrócę tu za rok i jeszcze znajomych namówie. A teraz czytam, że tu takie hocki-klocki. Smutne to bo odstrasza turystów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.