Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Oni kradną nam państwo - Paweł Kowal w studiu Bolec.Info

~~Mondry niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 17:58
Przewidział żeby się zapisać do PO i razem pójść na dno?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawa Męczennica niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 18:43
Na dnie to teraz jest ktoś inny. Pogoda się załamuje
~~Gołęba Sośnica niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 19:52
Żałosny typek bez krzty honoru. Tfu!
~~Zzieleniały Rozpław niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 19:53
Tfu.
~~Niebieskawy Jabłoń niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 19:54
~~Rdzawobrązowy Żylistek napisał(a): P. Kowal to jeden z najmądrzejszych polityków w Polsce.
Wielokrotnie trafnie przewidział przyczyny i skutki politycznych działań partii różnych opcji.
Zawsze potrafi zachować rozsądek i obiektywizm.
Takich ludzi trzeba nam jak najwięcej w parlamencie, władzach i w gospodarce.

Łubu dubu , łubudubu....
~~Zielonożółta Jeżówka niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 22:45
Kowal bije wszystkich posłów PO i PiS jakich widziałem i słyszałem w Bolesławcu
~~Nadżółkła Krwawnica niezalogowany
25 sierpnia 2023r. o 23:18
~~Zielonożółta Jeżówka napisał(a): Kowal bije wszystkich posłów PO i PiS jakich widziałem i słyszałem w Bolesławcu

za co?
~~Złotobrązowy Wyżlin niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 0:34
Wyborcza prognozuje samodzielne rządy PiS. Prof. Domański: „Następuje negatywna ocena kampanii PO”

"Gazeta Wyborcza"
przyznaje, że Prawo i Sprawiedliwość jest faworytem wyborczego wyścigu. Z sondażu przeprowadzonego na zlecenie gazety wynika,
że PiS nie tylko zwyciężyłoby, ale także objęłoby samodzielne rządy. - Myślę, że ten wzrost PiS-u jest spowodowany negatywną oceną kampanii Platformy Obywatelskiej, czyli ostatnich posunięć Donalda Tuska,
który eliminuje liderów tej formacji - powiedział socjolog profesor Henryk Domański .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza